Begint het vertrouwen in de evenementenwereld weer toe te nemen?Als bedrijf, waar op dit moment de onderlinge contacten tussen de werknemers slechts op online gebied tot stand komen, is het zeker niet raar om weer eens de afweging te maken een werkactiviteit te plannen. Met als doel dat de werknemers elkaar op persoonlijk gebied beter leren kennen. Er zullen namelijk vast en zeker in de tijd van thuiswerken nieuwe werknemers aangenomen zijn en is de aanname dat zij bij een online borrel wel goed kennis hebben gemaakt. Alleen is dat bij veel bedrijven in deze tijden waarschijnlijk niet het geval en weet iedereen dat hoe leuk een online borrel ook kan zijn, het vaak niet ideaal is. Dit en veel andere redenen zijn de oorzaak dat entertainmentbureau Evenses merkt dat het aantal aanvragen voor het najaar alweer aantrekt. 

Toenemend vertrouwen in de markt
Het valt namelijk op nu de zomer in de buurt komt en de vaccinatieplanning van de overheid er rooskleurig uitziet, dat het aantal bedrijven die vorig jaar zich gedeisd hebben gehouden, dit jaar weer een poging wagen iets leuks voor hun werknemers te plannen. Er komen namelijk steeds meer aanvragen van eventplanners in dienst van bedrijven binnen voor bands en DJ’s om dit jaar nog een leuk bedrijfsfeest te plannen. Allemaal met slechts een greintje wantrouwen tegenover de zekerheid van de verwachte versoepelingen. Dit is mede te danken aan de goede vooruitzichten voor de huidige pandemie, maar ook door toenemende flexibiliteit van de entertainmentkantoren.

Een oogje dichtknijpen
Zo wordt er op dit moment zonder twijfel ja gezegd tegen een kosteloze verplaatsing en zijn de eventplanners die aankloppen voor entertainment het constante afwachten inmiddels ook beu. Hetzelfde is ook te merken in hoe de artiesten tegenover nieuwe boekingen kijken, ze pakken elke kans wel aan en iedereen blijft coulant als het gaat om annuleringen en verplaatsingen. De huidige gedachte is in ieder geval onder zowel de artiesten, bureaus als de bedrijven dat het vastzetten van een datum beter voelt dan nog langer wachten. Iedereen ziet in dat we in hetzelfde schuitje zitten en dat we met terughoudendheid en onnodig gesteggel over voorwaarden nergens komen. Flexibiliteit is het nieuwe toverwoord dat de huidige stand van zaken in de evenementenwereld weerspiegelt.

De focus wordt weer verlegd
Ook Thomas Verheul, eigenaar van Evenses, heeft de zinnen alweer gezet op een voortzetting van de evenementen, bedrijfsfeesten en bruiloften. Zo wordt er inmiddels weer meer tijd besteed aan het regelen van boekingen en is het verbeteren van de processen, wat het laatste jaar de boventoon voerde binnen het bedrijf, weer op een lager pitje gezet. Iedereen staat inmiddels weer in de startblokken om de oude gang van zaken weer op te pakken, het is nu alleen nog maar wachten op het officiële startschot!  


 

Tags: Evenses Thomas Verheul
Algemene voorwaarden | privacy statement