Test je kennis over Rotterdam tijdens de Rotterdam ShowDe grootste online borrelquiz van Rotterdam
Op vrijdagavond 26 maart organiseert Hotel New York de grootste en leukste borrelquiz van Rotterdam. Samen met Pegasus Events en Publieksentertainment.nl wordt de avond gepresenteerd vanuit de studio en wordt het een quiz van, voor en door Rotterdammers (en daarbuiten). Hotel New York zorgt voor een passende Borrelbox voor twee personen, waarbij twee tickets zitten om mee te doen met de online quiz.

Hoe ziet de show er uit?
De Rotterdam Show bevat vier spelrondes met vragen over Rotterdam. Deelnemers kunnen onder het genot van de Borrelbox meedoen met de quiz. Je bekijkt de show op je laptop of iPad en via de telefoon geef je antwoord op de vragen. Aan het einde van de avond worden de twee slimste deelnemers met een videoverbinding naar de studio gehaald voor de spannende finale. Natuurlijk zijn er fantastische prijzen te winnen. Een geheel verzorgde overnachting met diner in Hotel New York, een sloepentocht door Rotterdam, Hotel New York schoenen van Mascolori en nog veel meer. Gedurende de show verzorgen we ook het nodige entertainment. Zo zal de huisband van Hotel New York, The Big Swingers, optreden. 

Een onvergetelijke avond
Roel Dusseldorp, general manager Hotel New York. “Met deze quiz willen we dichtbij onze gasten komen. Iedereen snakt naar gezelligheid en elkaar weer ontmoeten en wij dus ook. Wij komen dan ook graag bij de mensen thuis door middel van deze quiz. Nu zijn wij goed in het verzorgen van de borrelbox, maar met deze twee partners uit de evenementenbusiness zorgen we voor een onvergetelijke avond.”

Nog wat praktische informatie
Tijdens de show wordt er ook een loterij georganiseerd. Wanneer iemand zich aanmeldt voor de quiz kunnen er direct loten gekocht worden. De opbrengst van de loterij gaat in zijn geheel naar Team 47 van de Roparun, het team van Hotel New York en naar Diergaarde Blijdorp. 

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op deze website.

 

Tags: Hotel New York Rotterdam Pegasus Events Publieksentertainment.nl borrelbox the Big Swingers Roel Dusseldorp Roparun Diergaarde Blijdorp Rotterdam Show
Hotel New York | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Koninginnenhoofd 1
3072 AD
Rotterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement