Park Plaza komt met aanpassingen voor nog veiligere bijeenkomstenEen speciaal programma voor flexibele vergaderingen, conferenties en evenementen als uitbreiding op bestaande gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Bijeenkomsten op een veilige manier
Park Plaza is voorbereid op de veilige terugkeer van vergader-, evenementen en conferentiegasten, met de lancering van het Reassuring Meetings & Events programma. Een programma die de gezondheid en welzijn van haar gasten en teamleden prioriteit stelt en zich aanpast naar de behoefte van de boeker: flexibiliteit. Nu bedrijven weer vooruit kijken naar de toekomst, begrijpt Park Plaza dat een veilige omgeving, samen met het bieden van flexibele voorwaarden, inclusief annulerings- en betalingsbeleid, het allerbelangrijkst is voor bedrijven om toekomstige bijeenkomsten te kunnen realiseren.

Reasurring Meetings, Conferences & Events programma
Het Reasurring Meetings, Conferences & Events programma van Park Plaza Hotels is ontwikkeld om een veilige, geruststellende en flexibele omgeving te bieden tijdens werksessies, creatieve brainstorms, hybride evenementen en meer. Ontwikkeld als toevoeging op het tien stappen protocol van Radisson Hotel Group en de behaalde SGS certificatie voor alle Europese hotels, staat bij Reassuring Meetings & Events de gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden centraal. Reassuring Meetings is onderdeel van het Reassuring Moments initiatief geïntroduceerd in 2020, als gevolg van de COVID-19 pandemie. Park Plaza participeert ook in Radisson Meetings.
Als toevoeging op gratis Wi-Fi, audiovisuele apparatuur van hoge kwaliteit en hybride oplossingen beschikbaar in elk hotel, introduceert Park Plaza nu ook contactloze ervaringen om het aantal contactmomenten te verminderen voor een zorgeloze ervaring. 

Een zo veilig mogelijk plan geheel volgens wens
Alle vergader-, evenementen en conferentie boekers worden toegewezen aan een ervaren persoonlijke event planner om een veilig plan te maken van set-up tot aangepaste cateringmogelijkheden tot veiligheidsvoorschriften, zodat klanten met vertrouwen toekomstige evenementen kunnen plannen. Van klein- tot grootschalige evenementen.

Extra veiligheidsmaatregelen
In overeenstemming met de lokale richtlijnen, zijn extra veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd zoals een temperatuur controle bij aankomst en desinfectiemiddelen in openbare ruimtes, evenals verhoogde schoonmaak- en desinfectie frequenties. Aangepaste capaciteiten, duidelijke instructies en looproutes in alle ruimtes zijn aanwezig om een veilige afstand te kunnen waarborgen.

Evenement nog steeds hoogste standaard 
De gezondheid en het welzijn van onze gasten en teamleden staat bij ons op de hoogste prioriteit. Dit programma is ontwikkeld als een uitbreiding op de bestaande veiligheidsprocedures die we vorig jaar hebben opgesteld voor ons 'Reassuring Moments'-programma. We begrijpen de zorgen en uitdagingen die onze MICE-klanten zullen ervaren en hopen dat de aanzienlijke maatregelen die we hebben genomen, naast ons flexibele annulerings- en betalingsbeleid, zowel geruststelling als vertrouwen zullen geven dat hun evenement nog steeds van de hoogste standaard zal zijn, ondersteund door verbeterde en aangescherpte maatregelen", aldus Manuel Martinez Infante, Director of Groups, Meetings & Events.
 

Tags: Reasurring Meeting & Events Park Plaza Park Plaza Hotels Radisson Hotel Group SGS certificatie Covid-19 Aangescherpte maatregelen MICE Manuel Martinez Infante
Algemene voorwaarden | privacy statement