Veilig en flexibel reizen met Thalys



Thalys biedt reizigers meer flexibiliteit tot en met 30 augustus waarbij alle Thalys-tickets om te boeken zijn tot en met de dag van vertrek. De regeling geldt voor het volledige ticketaanbod van Thalys. Mensen die willen reizen, kunnen met een gerust hart een ticket reserveren: de datum van het ticket kan worden gewijzigd tot en met de dag van vertrek.https://www.thalys.com/nl 

"Reizigers hebben momenteel behoefte aan flexibiliteit en willen gerustgesteld worden bij het plannen van een reis. Om hieraan te voldoen hebben we onze voorwaarden aangepast om op die manier het volledige aanbod flexibel te maken'', aldus Bruno Dierickx, Marketing en Sales Director van Thalys.

Maatregelen voor een veilige reis
De veiligheid, het welzijn en de gezondheid van onze reizigers en medewerkers staan centraal bij Thalys. Gedurende deze ongekende crisis en voor de gedeeltelijke heropstart van de reizen, implementeren ze strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die voor alle treinen, reizen en bestemmingen gelden. Het dragen van een mondmasker is te allen tijde verplicht, de treinen worden regelmatig gereinigd en alle medewerkers zijn gemobiliseerd.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Thalys Veilig reizen Flexibel reizen Bruno Dierickx maatregelen
Thalys International
Place Stéphanie 20
B- 1050
Brussel belgië
nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement