Wilkhahn ook actief met Home OfficeDe Duitse projectmeubelproducent Wilkhahn is sinds Covid ook actief op het gebied van Home Offices. Zo wordt de 3D synchroon bureaustoel AT aangeboden in een speciale Home Office variant. Bewegend en gezond zitten op een innovatieve stoel geeft het thuiswerken een andere dimensie.

Awards
-Winnaar van de German Design Award 2020
-Het Duitse AGR certificaat maakt de AT bureaustoel ook de nr. 1 bij de ergonomen en fysiotherapeuten.
-Wilkhahn is winnaar van de “Golden Award Cradle to Cradle”.

Voorbeelden
De sta-zitkruk Rider is dynamisch, licht en hoogte instelbaar. Gezond bewegen en makkelijk verplaatsbaar. Een zeer betaalbare optie om het sta-zitten te optimaliseren.

De eenvoudig opklapbare Fold Up een prima oplossing om op je tafel te plaatsen. Akoestisch, lekker afgeschermd en opgevouwen in een tas weer makkelijk op te bergen. Je werkt in je eigen afgeschermde omgeving wat de concentratie optimaliseert. Gekanteld ook als sta-zitoplossing te gebruiken!

Jubileum
40 jaar geleden ontwikkelde Wilkhahn als eerste in de wereld markt de 2D synchroon bureaustoel FS. Deze is na 2,5 miljoen gebruikers nog steeds in productie. Om dit jubileum te vieren zijn er twee jubileumproducten geselecteerd welke tegen een zeer bijzonder prijs worden aangeboden. Een vintageproduct met een wereldreputatie in je eigen Home Office geeft toch een goed gevoel!
 

Tags: Wilkhahn Kantoormeubilair sta-zitkruk
Algemene voorwaarden | privacy statement