Pillows Hotels opent nieuw boutique hotel in Hanzestad DeventerPillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel in Deventer en het bijbehorende IJssel Restaurant openen op 1 maart van dit jaar hun deuren. “Volledig tegen de stroom in openen we een nieuw hotel”, vertelt CEO Loes Dingemans trots. “Dit hotel bevindt zich op de mooiste plek van Overijssel en is zonder twijfel een waardevolle toevoeging aan onze Pillows Hotels collectie.” Met de komst van het nieuwe boutique hotel telt de collectie inmiddels zeven hotels.
    
Ook in Deventer kunnen gasten straks het typische Pillows gevoel weer tot in detail ervaren. Loes Dingemans vertelt: “Net als bij onze andere hotels draait hier alles om aandacht en oog voor detail. Een plek creëren die beter is dan thuis, die gedachte hebben we bij alles wat we doen.” Een filosofie die de organisatie nauw aan het hart ligt. “Ieder Pillows hotel heeft haar eigen karakter, maar overal geniet je van de warme en vriendelijke sfeer, van charmante en authentieke panden en eigentijds en elegant design. Onze nieuwste aanwinst in Deventer is gevestigd in een 19de-eeuws monumentaal pand en kent een rijke geschiedenis.”
    
Een uitzicht waar je ú tegen zegt
Het prachtige pand in combinatie met de bijzondere locatie is wat het hotel echt uniek maakt. Het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel - zoals de naam al doet vermoeden – ligt namelijk direct aan de IJssel, waar je uitkijkt op zowel de rivier als op de historische skyline van Deventer. Dat uitzicht is te bewonderen vanuit de hotelkamers, maar ook vanuit de riante serre of vanaf het zonnige terras van het bijbehorende IJssel Restaurant. Hier kun je terecht voor verrassende gerechten, geïnspireerd op Dutch Cuisine en bereid met zoveel mogelijk lokale producten van het seizoen. Naast lunch en diner kunnen gasten ook genieten van een Pillows Afternoon Tea of proosten met een cocktail of een goed glas wijn.
    
Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel
Ook in dit Pillows hotel zijn de kamers weer met de grootste aandacht ingericht. In alle 29 kamers en suites vind je comfort en ingetogen luxe, met zorgvuldig uitgekozen kunst en heerlijke bedden met zacht bedlinnen van Egyptisch katoen. Ofwel met uitzicht op de IJssel of op het Worpplantsoen, het oudste park van Nederland. Verder heeft het hotel een All day dining menu, een infraroodsauna, een gym en een ruime parkeergelegenheid. Naast hotel-kamers heeft het hotel ook verschillende elegant ingerichte salons. Met het enige hotel in Oost-Nederland zo dicht aan het water is het de perfecte plek voor een droombruiloft, inspirerende vergaderingen, private dining en feesten of evenementen van welke aard dan ook.
    
Hanzestad Deventer
“We zijn ontzettend blij om deze locatie in Deventer aan onze collectie te mogen toevoegen. Als één van de oudste steden van Nederland vind je hier enorm veel geschiedenis en cultuur”, aldus Loes Dingemans. “Met het pontje naast ons hotel vaar je zo de rivier over naar het pittoreske stadscentrum. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit prachtig stukje Nederland. Al is ons hotel zo’n heerlijke plek dat je het eigenlijk niet hoeft te verlaten.”
    
Het juiste moment
Op de vraag of het nu een goede tijd is voor een nieuw Pillows hotel antwoordt Dingemans volmondig ja. “Juist nu. Mensen zoeken meer dan ooit naar fijne plekken dichtbij huis. Velen hebben die plek het afgelopen jaar bij ons gevonden. Wat ons betreft blijven we gasten nog lang verrassen met nieuwe Pillows Hotels. De voorbereidingen voor ons achtste hotel in Amsterdam zijn dan ook in volle gang.”
    
Over Pillows Hotels
Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel is onderdeel van de Pillows Hotels collectie. De hotels zijn te vinden in bijzondere steden of zijn omgeven door prachtige natuur. In 2017 werd het eerste Pillows Hotel geopend, het Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel in Amsterdam. Al snel volgden Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle en Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe in Brussel. In 2018 werd het Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in Gent daaraan toegevoegd. Vorig jaar openden zowel Pillows Charme Hotel Château De Raay in Limburg en Pillows City Hotel Brussels Centre hun deuren. Informatie over de hotels, arrangementen en evenementen is te vinden op pillowshotels.com.

 

Tags: Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel Deventer Pillows Hotels
Algemene voorwaarden | privacy statement