Comfort en service tijdens de werkdag in een NH hotelkamerDe wereld verandert: veel mensen werken vanuit huis, maar hebben niet altijd de juiste uitrusting, rust of ruimte om hun dagelijkse taken naar wens uit te voeren. NH Hotel Group heeft nu de mogelijkheid om in geselecteerde hotels een hotelkamer met werkruimte per uur, per dag of per week te huren. De moderne kamers zijn voorzien van een bureau en bureaustoel en beschikken over wifi. Het printen van maximaal 20 pagina's en iets lekkers bij aankomst op de kamer zijn ook bij de prijs inbegrepen. Naast gratis koffie en thee laten de lunchopties niets te wensen over. Zo werkt men ongestoord, geheel volgens de maatregelen van de lokale autoriteiten, in ultiem comfort. Een NH hotelkamer is te boeken voor 49 euro per werkdag; een hele werkweek kost 225 euro. Een kamer in een NH Collection hotel kost vanaf 59 euro per werkdag en 259 euro voor een werkweek.

Daarnaast kunnen ook zaaltjes worden gereserveerd om te werken voor wie nog meer ruimte wenst of wil samenwerken op veilige afstand. Voor wie graag eerst de werkplek wil zien; de hotels geven ook virtuele rondleidingen via een videogesprek. 

Feel Safe at NH
Een hotelkamer als werkruimte bij NH Hotel Group is naast een comfortabele ervaring ook helemaal veilig. NH Hotel Group heeft een aantal aanpassingen gemaakt in de operationele processen in de hotels om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers wereldwijd te waarborgen. Onder de nieuwe maatregelen in het zogenoemde ‘Feel Safe at NH’ keurmerk vallen onder andere de digitalisering van hotel services, de aanpassing van desinfectieprocessen, het implementeren van sociale afstandsnormen en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat dus te allen tijde voorop tijdens een mini-vakantie in een NH hotel, zonder in te leveren op de services en gastvrijheid. 

 

Tags: NH Hotel Group Werplekverhuur NH hotelkamer Hotelkamer als werkruimte
NH Hoteles | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 619
1200 AB
Hilversum
nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement