Maverick AV Solutions en Bose Professional introduceren alles-in-een USB-oplossing voor vergaderruimtenMaverick AV Solutions heeft een nieuw distributiepartnerschap aangekondigd met Bose Professional, aanvankelijk gericht op de Bose Videobar ™ VB1, een alles-in-één USB-conferentieapparaat dat hoogwaardige audio en video naar vergaderruimten brengt. Door deze stap gaat het Europese AV-distributiebedrijf, dat deel uitmaakt van Tech Data, een partnerschap aangaan met de innovator in professionele audio- en werkplekoplossingen om een hypermodern apparaat voor vergaderruimten te introduceren dat de audio- en video-ervaring van Bose levert aan vergaderingen. De Videobar VB1 zal wereldwijd beschikbaar zijn op 16 februari 2021. Lokale ondersteuning zal beschikbaar zijn via de 20 verkoopteams van Maverick die virtuele demonstraties, proof of concept kits en technische ondersteuning bieden.

Joel Chimoindes, Vice President voor Europa bij Maverick AV Solutions legt uit:
“Bose is een zeer gerespecteerde fabrikant en dit product zorgt ervoor dat ze de vergaderruimte mogelijk maken met zowel hun kenmerkende audio als een geweldige video-ervaring. We zien een ongelooflijke groei in de vraag naar onze samenwerkingsportfolio nu bedrijven zich gaan inzetten voor technologie voor de terugkeer naar werkplekken. Dit is een fantastisch uitziend product en de stijl van de consument en de plug-and-play-opstelling zullen het ongetwijfeld erg populair maken. We zijn verheugd Bose te kunnen helpen om aan de vraag in het kanaal te voldoen en samen met onze resellers te werken om het op de Europese markt te introduceren."

De Videobar VB1 is een geweldige aanvulling op de slimme vergaderportfolio van Maverick, die snel aan het groeien is om bedrijven te helpen hybride vergaderomgevingen mogelijk te maken. Het elegante, onopvallende ontwerp van de Videobar VB1 is voorzien van zes straalgestuurde microfoons die automatisch focussen op stemmen in de kamer en ruis onderdrukken, waardoor afleiding tijdens vergaderingen wordt geëlimineerd. Dit alles-in-één apparaat is ook geaccrediteerd door Microsoft Teams voor een ongelooflijke videovergaderingservaring. Connectiviteit is eenvoudig via de enkele USB-kabel of het draadloze Bluetooth®-apparaat en de 4K ultra-HD-camera met automatische framing stelt iedereen in staat de presentator te zien en te begrijpen en meer het gevoel te hebben dat ze samen in dezelfde kamer zijn.

“Er is een toenemende behoefte aan samenwerkingstechnologie, vooral nu bedrijven doorwerken hoe ze werknemers zullen ondersteunen die weer aan het werk gaan. Een hybride werkomgeving ondersteunt deze evoluerende werkplek, of het nu gaat om samenwerking met collega's of om klanten te ontmoeten, waar ze zich ook bevinden", aldus Hans Vereecken, Sales Manager EMEA bij Bose Professional. “Onze toewijding aan onze klanten en onze passie voor het creëren van innovatieve oplossingen komen tot uiting in onze zoektocht naar een distributeurpartner. We zijn er trots op dat Maverick AV Solutions onze Europese partner is en we weten dat hun expertise op de markt het niveau van ondersteuning en service zal bieden dat klanten van Bose gewend zijn. " 

 

Tags: Maverick AV Solutions Bose Professional Videobar VB1 vergadertechnologie vergaderzaal
Algemene voorwaarden | privacy statement