RSL AV Solutions en FvL Audio bieden complete volautomatische oplossing voor online vergaderingenHet afgelopen jaar zijn vele gemeenten, bedrijven en organisaties noodgedwongen overgestapt naar online vergaderen. Vanwege het openbare karakter van de overheidinstanties, streamde de gemeente Reimerswaal al enige tijd met een eenvoudige webcam de raadsvergaderingen via YouTube. Gemeente Reimerswaal heeft huis-AV-installateur FvL Audio benaderd voor een definitieve en kwalitatief goede oplossing. 

Volautomatisch 
FvL Audio vroeg importeur/distributeur RSL AV Solutions om gezamenlijk een plan te ontwikkelen voor de technische inrichting van de raadszaal. Waarbij het doel was dat alles volautomatisch moest werken; camera’s, audio, powerpoints, Teams- en Zoom-integratie en automatisch streamen. Dit alles zonder dat er een medewerker aan te pas hoefde te komen.

Geïntegreerd systeem
Het resultaat is een PTZ camera-installatie welke volledig is geïntegreerd met het reeds bestaande Televic-vergadersysteem. De vier geïnstalleerde OPTOVER FULL-HD NDI camera’s worden volautomatisch aangestuurd. De camera-installatie volgt geheel automatisch de sprekers. Ook worden de titels geautomatiseerd weergegeven. Tevens kunnen de raadsleden met hun laptops via Zoom en Teams deelnemen. Ook deze weergaven zijn meegeprogrammeerd, evenals de powerpoints van externe laptops. Overige collega's kunnen vanuit elke willekeurige plek in het gemeentehuis meekijken via het dedicated NDI-netwerk. Daarnaast is de mogelijkheid om streams tegelijk weg te sturen. De al in de raadzaal aanwezige beeldschermen en beamers zijn ook compleet geïntegreerd in het nieuwe camera/video-systeem.

Indien nodig kan een medewerker het systeem overrulen bij andere activiteiten zoals bijvoorbeeld bij een huwelijksvoltrekking. Dit volautomatische camera/video systeem kan  in reeds bestaande vergadersystemen worden geïntegreerd.

Ook voor hotels en eigen boardrooms
Na het succes bij de Gemeente Reimerswaal zijn meer gemeenten in de regio geïnteresseerd in het gebruiksvriendelijke en volautomatische camera/videosysteem. Het systeem is zeer geschikt voor iedere vergaderlocatie, dus ook voor hotels, vergaderlocaties of de eigen boardroam. Neem voor meer informatie over dit volautomatische camera/video systeem contact op met RSL AV Solutions of met FvL Audio. 

Tags: RSL AV Solutions FvL Audio PTZ camera-installatie volautomatisch camera/videosysteem geintegreerd camera videosysteem
Algemene voorwaarden | privacy statement