WestCord Hotels breidt hybride en online eventlocaties uit met drie nieuwe locatiesIn september 2020 opende WestCord WTC Hotel Leeuwarden de grootste hybride vergaderlocatie van Noord-Nederland. Wegens het succes en de grote vraag naar hybride en online evenementen hebben drie nieuwe hotels zich hierop toegelegd. Hotel Jakarta Amsterdam, WestCord Fashion Hotel Amsterdam en WestCord Hotel Delft zijn de samenwerking aangegaan met HWC Events & Rental. Hierdoor creëert WestCord Hotels een grote dekking in Nederland voor het aanbieden hybride evenementen en livestreams. 

In de hotels zijn diverse ruimtes ingericht als studio voor livestreams en hybride evenementen. De studio’s bestaan uit verschillende decors, audiovisuele techniek en gekwalificeerde technici die bijdragen aan het succes van het evenement. Daarnaast zijn de studio’s volledig aan te passen naar specifieke wensen vanuit de opdrachtgever. In het kader van duurzaamheid zijn de decors herbruikbaar waardoor de studio’s zijn opgebouwd op basis van ‘zero waste’.

Omdat de drie hotels allen beschikken over unieke en ruime vergaderfaciliteiten zijn vrijwel alle soorten evenementen mogelijk. WestCord Hotel Delft biedt bijvoorbeeld een ‘huiskamer’ met open haard én Delfts blauwe touch, in WestCord Fashion Hotel Amsterdam kan de skybar omgebouwd worden tot studio en bij Hotel Jakarta Amsterdam biedt de subtropische binnentuin een uniek decor voor een livestream.

Voor het organiseren van een evenement zijn diverse pakketten beschikbaar. Deze onderscheiden zich door de hoeveelheid audiovisuele techniek, lay-out en mogelijkheden voor een compleet uitgewerkte studio. Zo kan een studio bijvoorbeeld uitgebreid worden met extra camera’s, het opnemen van een uitzending en het binnenhalen van een externe spreker. 

‘’Voldoen aan vraag vanuit de markt’’
Marit Baars, Sales Manager bij WestCord Hotels: ‘’Onze hotels lenen zich uitstekend voor livestreams en online en hybride evenementen. Opdrachtgevers zijn op zoek naar unieke locaties en wij kunnen die bieden. Een livestream tussen de palmen of in een skybar op de tiende verdieping met uitzicht over Amsterdam, waar kan dat nou nog meer? Wij willen met het aanbieden van deze technieken voldoen aan de vraag vanuit de markt.’’

Over WestCord Hotels 
WestCord Hotels is een hotelgroep met 15 hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft, Garderen en op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. Medio 2021 opent een nieuw WestCord Hotel in het centrum van Groningen. WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf en bestaat sinds 1968.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: WestCord Hotels Hybride events Online events WestCord WTC Hotel Leeuwarden Hotel Jakarta Amsterdam WestCord Fashion Hotel Amsterdam WestCord Hotel Delft
WestCord Hotels | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Hendrikje Stoffelstraat 1
1058 GC
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement