Van der Valk Online: "Er zijn bij ons geen grenzen aan hoe je elkaar kunt ontmoeten"Van der Valk Online gelooft dat er geen grenzen zijn aan hoe je elkaar kunt ontmoeten. De afgelopen maanden heeft Van der Valk daarom veel geïnvesteerd in technologie en kennis om te zorgen dat alle 70 hotels in de Benelux hun trainingen, relatie-evenementen, kick-off meetings en congressen kunnen ombuigen tot een hybride succes.

Een eigen streaming-platform en de inhouse hybride-experts zorgen voor interactie en beleving, zowel fysiek als online. En dat alles gecombineerd met de gastvrijheid zoals je die al 85 jaar van Van der Valk gewend bent. Laat je inspireren door onderstaande video waarin je alvast kennis kunt maken met het nieuwe ‘organiseren’ en de hybride mogelijkheden bij Van der Valk.En wanneer je zover bent, dan staan de 70 Van der Valk-hotels klaar om je hybride evenement samen tot een succes te maken.

Op www.valkonline.com vind je een kaart met alle 70 hotels of neem contact op via T 088 - 0246 400 voor meer informatie.

 

Tags: Van der Valk Online Van der Valk Hotels Hybride events Online events
Algemene voorwaarden | privacy statement