Leonardo DiCaprio op Nederlandse bedrijfsborrel



De coronacrisis dwingt bedrijven om hun evenementen online te organiseren. Deze beperking levert ook interessante mogelijkheden op: afstanden verdwijnen. ShowBird.com speelt hierop in en haalt de grootste celebrities van deze planeet naar Nederland. 

Oud presidenten, beroemde filmsterren, top comedians, legendarische sporthelden, the sky is the limit! “In crisistijd komen de beste ideeën naar boven. Want wie wil nu niet Leonardo DiCaprio op z’n online bedrijfsborrel?”, aldus Hassan Tagi, CEO van ShowBird. Normaal zijn wereldsterren vrij onbereikbaar voor onze zakelijke markt. Het is een kostbare aangelegenheid (qua tijd en geld) om hen fysiek naar Nederland te brengen. Op een online meeting via Skype, Teams of Zoom zijn reis- en verblijfskosten echter niet meer van toepassing. ShowBird ging een partnerschap aan met 2 toonaangevende celebrity agencies uit de U.S. en maakt daarmee de digitale weg vrij voor bijvoorbeeld Donald Trump, Lady Gaga of Kevin Hart.

ShowBird.com is het grootste boekingsplatform voor live entertainment in ons land. Meer dan 10.000 acts in 45 categorieën bieden zich er aan: bands, zangers, DJ’s, maar ook sprekers, goochelaars en sneltekenaars. Het platform presenteert inmiddels ook meer dan 500 Online acts, waaronder bingo’s, presentators, escape rooms en pubquizzen.
 


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Showbird online meeting online bedrijfsborrel
Algemene voorwaarden | privacy statement