Meetingselect rondt overname Duitse MICE Access af en lanceert een platform voor het boeken van werkplekkenMeetingselect, de Nederlandse groep van IT bedrijven in de Meetings Tech industrie, kondigt vandaag de voltooiing aan van de overname van het in Duitsland gevestigde MICE Access, aanbieder van meeting distributietechnologie.

MICE Access is een interfacetechnologie specifiek gericht op reisagenten, meeting en event agencies alsook leveranciers van vergader- en evenemententechnologie. Via de Meetings API of de White label technologie kan ieder bedrijf een eigen meeting boeking webportal ontwerpen. Tegelijkertijd kunnen ze het bereik en de distributie voor hotels en locaties vergroten. Sinds het uitbreken van de COVID-19 pandemie had MICE Access moeite met het voortzetten van de bedrijfsactiviteiten. Om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen heeft Meetingselect per 1 augustus 2020 de controle over de operatie, het personeel en de activa overgenomen.

Naast de overname introduceert Meetingselect vandaag een nieuwe functie aan haar publiek. Meetingselect verbindt nu bedrijven en hun medewerkers met een boekingsoplossing voor het direct boeken van privé werkruimten en publieke werkplekken. De individuen kunnen nu gemakkelijk direct online werkplekken, co-werkplekken en vergaderzalen reserveren dichtbij huis of kantoor, zowel in creatieve locaties alsook internationale hotels.

“Werken vanuit huis is een blijvertje en mensen zijn op zoek naar een flexibel netwerk van werkplekken. Bedrijven zijn wellicht aan het reorganiseren of willen hun werknemers een alternatief bieden voor het geïsoleerde vanuit huis werken.”, zegt Martin Bergonje, CEO van Meetingselect.

Over Meetingselect
Meetingselect is het wereldwijde meeting management platform om werkplekken, co-werkplekken en bijzondere vergader- en evenementenlocaties te boeken voor elke wenselijke groepsgrootte wereldwijd. Bekroond met de titel Beste Global Meetings Boeking Platform en leverancier van een onafhankelijke database met meer dan 245.000 conferentiehotels en meer dan 500.000 vergadercentra in meer dan 100 landen. Meetingselect is uitgegroeid tot een toonaangevende partner in de internationale Meetings Market (MICE) en Tech-industrie. Met de innovatieve API voor vergadertechnologie biedt Meetingselect technologie voor het direct boeken aan hotelketens, vergaderlocaties en MICE-platforms. Het bedrijf werkt samen met enkele van de grootste merken, locaties en reisagenten.


Bezoek Meetingselect tijdens de virtuele CES 2021 

 

Tags: Meetingselect Meetings Tech industrie MICE Access meeting boeking webportal boekingsoplossing werkplekken vergaderzalen
Algemene voorwaarden | privacy statement