Thales introduceert Ready to Fly-oplossingen voor een veiligere vliegreis



Thales heeft een pakket aan Ready to Fly-oplossingen ontworpen om luchtvaartmaatschappijen te ondersteunen bij het terugwinnen van het vertrouwen van passagiers dat verloren is gegaan tijdens de pandemie. De oplossingen geven een impuls aan de digitale transformatie van de luchtvaartindustrie, verhogen de efficiëntie van de bemanning, voorkomen opeenhoping van passagiers, zorgen voor een betere vliegervaring en verminderen fysieke interacties.

Meer gemak voor passagiers
Met de Ready to Fly ‘touchless’ oplossingen kunnen passagiers het entertainmentsysteem aan boord met hun eigen mobiele telefoon of tablet veilig bedienen. Ze kunnen op deze manier gebruik maken van alle diensten, inclusief digitale versies van maaltijdmenu's, tijdschriften en belangrijke veiligheids- en gezondheidsinformatie. De Thales Travel Assistant stelt passagiers in staat om geautomatiseerde informatie op de rugleuningmonitor op te vragen en te ontvangen. Zo kunnen fysieke interacties met de bemanning tot een minimum worden beperkt. De bemanning kan met hun eigen telefoon of tablet informatie verzamelen, meldingen ontvangen en de cabine besturen. Dit is een waardevolle bijdrage aan de passagierservaring.

Met het oog op de toekomst maakt Thales gebruik van zijn omvangrijke netwerk van partners om automatiseringsoplossingen te ontwikkelen. Niet alleen in en rond de cabine, maar ook om het verlaten van het vliegtuig te vergemakkelijken en de passagiersstroom beter te beheren.Zo bouwt Thales aan een toekomst waarin we allemaal kunnen vertrouwen op geavanceerde en beveiligde technologieën die ons in staat stellen het reizen opnieuw uit te vinden en een veiliger en beter verbonden digitaal ecosysteem te creëren.

“Thales staat klaar om haar luchtvaartklanten te ondersteunen en gezamenlijk hun zwaarste uitdagingen aan te pakken. Onze oplossingen zijn in hoge mate geautomatiseerd, verminderen de behoefte aan fysieke interactie en verhogen de efficiëntie van het grond- en luchtpersoneel van luchtvaartmaatschappijen. Ready to Fly biedt meerdere innovaties die het welzijn in de cabine verbeteren en tegelijkertijd de beste passagierservaring bieden", aldus Neil James, Vice President Sales, Thales InFlyt Experience.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Vliegen Luchtvaart ready to fly coronaproof
Algemene voorwaarden | privacy statement