IBTM World Virtual 2020 maakt twee keynote sprekers en eerste details inhoudelijk programma bekendIBTM heeft Cecilia MoSze Tham en Mike Wittenstein aangekondigd als de nieuwste twee keynotesprekers voor IBTM World Virtual. Deze online beurs vindt plaats op 8 t/m 10 december 2020. 

Cecilia, die wordt omschreven als een ‘innovatie-activist’ en serieel ondernemer, zal een sessie presenteren over de toekomst van menselijke connectiviteit genaamd ‘When the future worlds meet: How technology will transform the way we meeting in the next year and beyond’; een duik in de talloze fascinerende manieren waarop technologie de manier waarop we elkaar ontmoeten en met elkaar omgaan in de toekomst kan veranderen.

Cecilia is momenteel sociaal technoloog bij Alpha Telefonica, gebruikt technologie om wereldwijde uitdagingen op te lossen, en heeft verschillende bedrijven opgericht, zoals MOB (Makers of Barcelona), de grootste co-working community in Barcelona; FabCafe, een digitaal fabricagelab ontmoet coffeeshop; en allwomen.tech, een AI-opleidingsschool voor vrouwen door vrouwen om de volgende generatie vrouwen en technologie op te bouwen.

Mike Wittenstein, oprichter en managing partner bij Storyminers en voormalig e-visionair bij IBM, is een expert op het gebied van klantervaring en zal een lezing houden om leiders te helpen steun te krijgen voor hun brutaalste ideeën en strategieën. Meer dan drie decennia heeft Mike met succes leiders en hun teams geadviseerd in tijden van enorme veranderingen, met een klantenbestand dat AT&T, Adobe, Apple, Delta Airlines en Holiday Inn omvat.

Beide sprekers zullen hun sessies presenteren op de gloednieuwe functie van IBTM World Virtual: IBTM TV. IBTM TV is beschikbaar voor alle geregistreerde bezoekers en geeft bezoekers toegang tot het toonaangevende kennisprogramma van IBTM met een flexibele en gebruiksvriendelijke mix van live en on-demand content.

Er komt ook een nieuw programma dat is afgestemd op degenen die ervaringsevenementen organiseren met betrekking tot Exceptional Experiences. Bovendien zullen Hosted Buyers profiteren van speciale inhoud die specifiek op hen is afgestemd met de IBTM Inspire Masterclass-stream, een aparte track die allemaal op aanvraag is - met sessies voor verenigingen, corporates en agentschappen.

Andere sprekers op IBTM World Virtual zijn onder meer keynote, Pancho Campo, die zal spreken over The future of events: Lessons geleerd van het werken met Barack Obama ’; Sonja Piontek, die een sessie zal presenteren over ultracreativiteit: hoe je marketingmagie kunt creëren met een indrukwekkende ROI door middel van onvergetelijke ervaringen; Isabel Bardinet, CEO, European Society of Cardiology, die haar mening zal geven over ‘digitaal gaan: geleerde lessen en toekomst; Mikael Ek, Managing Director EMEA, BCD M&E, wiens sessie zal gaan over 'state of the industry: onverwachte trends voor de toekomst van vergaderingen en evenementen en Patrick Rush, Senior Regional Director, Head of Asia Pacific, American Express Meetings & Events die een sessie over 2021 Global Meetings & Events Trends.

David Thompson, Event Director, IBTM World: “We zijn erg enthousiast over wat we hebben gecreëerd met IBTM World Virtual, een platform om niet alleen zakelijke bijeenkomsten van hoge kwaliteit te leveren, maar ook een programma met inspirerende inhoud die deelnemers met tastbare lessen om terug te gaan naar hun eigen bedrijf. We kunnen niet wachten om de IBTM-ervaring in december direct op schermen te delen. " 

IBTM World Virtual vindt plaats van 8 - 10 december 2020 en omvat drie volle dagen van één-op-één zakelijke bijeenkomsten en een uitgebreid inhoudsprogramma.

 

Tags: Online events Online beurs IBTM World Virtual 2020
Algemene voorwaarden | privacy statement