Eerste hosted buyers en exposanten IBTM World Virtual bekend



IBTM heeft de eerste details bekendgemaakt met betrekking tot de aanmeldingen van Hosted Buyers en exposanten voor IBTM World Virtual 2020, waarbij enkele van 's werelds grootste en bekendste bestemmingen en leveranciers aanwezig zijn om kennis te maken met en zaken te doen met Hosted Buyers van topniveau die diverse wereldwijde bedrijven, organisaties en agentschappen vertegenwoordigen. 

Grote bevestigde exposanten zijn onder meer Luxembourg Convention Bureau, Melbourne Convention Bureau, Letland Convention Bureau, Visit Finland, Switzerland Convention and Incentive Bureau, Hungarian Convention Bureau, Arabella Hospitality Munich, Malaysia Convention & Exhibition Bureau, Barceló Gestion Hotelera SL, Hankyu Travel DMC Japan, San Francisco Convention and Visitors Bureau en Desert Islands Resort & Spa by Anantara.

Bijna een kwart van de aangemelde Hosted Buyers is nieuw bij IBTM World. Tot dusverre bevestigde kopers zijn onder meer vertegenwoordigers van verenigingen, waaronder de European Society of Urology, de Association of Development Financing Institutions in Asia and the Pacific (ADFIAP), World Confederation for Physical Therapy, The International Ecotourism Society, International Society for Cell and Gene Therapy en Internationale vereniging voor de bescherming van intellectuele eigendom (AIPPI).

Hosted Buyers kopers zijn onder meer NIKE, Leroy Merlin, BBVA France, Puma Brazil, Mundipharma International Limited, Hyundai, HORIBA Medical en Schlumberger. Kopers van bureaus zijn onder meer evenementenplanners van BCD Travel, Kenes Group, Paragon Group, CWT Meetings and Events, MCI en Cievents en HelmsBriscoe.

Gerry Dawson van Destination Marketing BSL, die IBTM World Virtual als Hosted Buyer bijwoont, zegt: “Als een hybride business to business evenementenbureau en specialist in sporttoerisme is IBTM World (real life of virtueel) het essentiële business to business evenement. showcase die ik moet (en doe dat altijd). Of het nu gaat om het ontmoeten van nieuwe locaties of leveranciers of om te netwerken met contacten uit de branche, het is een niet te missen jaarlijkse ervaring voor mijn bedrijf!"

Jon Bruno, uitvoerend directeur van de International Ecotourism Society (TIES), is ook aanwezig. Hij zegt: “IBTM is voor mij een professioneel en persoonlijk evenement. Veel van mijn vrienden en collega's wonen de show bij, dus het is een kans om bij te praten met mensen van elk continent, van wie ik velen nooit anders zou zien. Ik kijk er naar uit om kennis te delen over hoe evenementen omgaan met de pandemie en om te leren welke initiatieven verschillende bestemmingen hebben en plannen. "

Hosted Buyers voeren tien afspraken gedurende drie dagen van het evenement met exposanten van hun keuze en op een tijdstip dat hen en hun geografische locatie het beste uitkomt. Daarnaast kunnen kopers en vakbezoekers via een chatfunctie ‘walk up’ meetings met exposanten aanvragen, met de mogelijkheid om indien nodig direct om te zetten in een videogesprek. Hosted Buyers worden vooraf gekwalificeerd.

IBTM World Virtual vindt plaats van 8 - 10 december 2020 en omvat drie volle dagen van één-op-één zakelijke bijeenkomsten en een uitgebreid inhoudsprogramma. Bovendien zullen Hosted Buyers profiteren van speciale inhoud die specifiek op hen is afgestemd met de IBTM Inspire Masterclasses, een aparte track die allemaal op aanvraag is - met sessies voor verenigingen, bedrijven en agentschappen. Er komt ook een nieuw programma met opwindende inhoud dat is afgestemd op degenen die ervaringsevenementen organiseren via de Exceptional Experiences-stream.

David Thompson, Event Director, IBTM World: “We zijn verheugd dat zoveel hoogstaande wereldwijde Hosted Buyers en exposanten zich al hebben aangemeld om zich bij ons aan te sluiten op IBTM World Virtual. Onze Hosted Buyer-aanmeldingen hebben het verwachte aantal Hosted Buyer-registraties voor dit punt van de evenementcyclus overschreden, met veel meer verkopen in de pijplijn. We kijken uit naar een spannend en productief evenement, en we kunnen niet wachten tot je met ons meedoet."

 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: IBTM World Virtual 2020 Online events Vakbeurs
Algemene voorwaarden | privacy statement