Eden Hotels lanceert Eden Office Suites



Achter je laptop in het prachtige historische pand van The Manor in Amsterdam Oost, vol inspiratie typen in Designhotel Maastricht of aan het werk in het Babylon Hotel in hartje Den Haag. Met de lancering van de Eden Office Suites is het mogelijk. In elk van de dertien Eden Hotels is een aantal kamers omgetoverd tot privékantoor, waar in alle rust gewerkt kan worden. Ideaal voor de zzp’er waarvan de flexplek door de nieuwe coronamaatregelen is gesloten of voor de werknemer die thuis al snel in de vader- of moederrol terechtkomt. Zo staan afstand houden en thuisblijven het halen van deadlines niet in de weg. De Eden Office Suites zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als individuen voor het bedrag van €325 voor een volledige week (7 dagen). Naast individueel werken, zijn de ruimtes ook uitermate geschikt om met 2 á 3 personen in alle rust te vergaderen.

Flexwerken 2.0
Werken in een prachtige designomgeving of met een uitzicht om u tegen te zeggen. Wie een van de Eden Office Suites boekt zit hoe dan ook niet om inspiratie verlegen. Het is Flexwerken 2.0, met de perfecte ruimte om zonder afleiding Zoom of Teams calls af te handelen en ongestoord door te typen, te bellen of samen op afstand te brainstormen. Gebruik van wifi, koffie en thee is inbegrepen en wie honger heeft, kan beneden in de lounge even pauzeren of – ultieme luxe – de roomservice of online eten bestellen. Het is de ideale oplossing voor flexwerkers met naderende deadlines of werkgevers die hun personeel een omgeving willen bieden waar ze het maximale uit de werkdag kunnen halen. Daarnaast is het in 5 van de Eden Hotels zelfs mogelijk om een hond mee te nemen naar kantoor.  

Ultieme stadsoase
Léon Dijkstra, CEO van Eden Hotels, over de Eden Office Suites: “Onze hotelkamers zijn niet alleen heerlijke plekken om te slapen, ze bieden ook de ultieme rust voor wie een dag meters moet maken. Thuiswerken is sinds vorige week weer het devies, maar voor velen kan het lastig zijn om thuis de concentratie vast te houden of een overleg te plannen. Bij Eden kun je goed doorwerken, zeker nu de bedden uit de Eden Office Suites zijn verwijderd om zo nog meer ruimte te creëren. Het is als een dag op kantoor, maar dan eigenlijk nog nét een beetje beter. Collega’s en relaties zijn een beeldbelletje bij je vandaan en het internet is uiteraard razendsnel. Alle Eden Hotels doen eraan mee, dus er zijn mogelijkheden door het hele land.”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Eden Office Suites Eden Hotels privekantoor Hotelkamers Hotels
Eden Hotel Amsterdam | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Amstel 144
1017 AE
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement