IC International Consultants - Lokale spelers voor wereldwijde eventsIC-International Consultants (IC) kondigt de oprichting aan van een toegewijd non-profit netwerk voor onafhankelijke evenementen- en congresconsultants. Begin 2020 besloten Matt Régnier (Pleni, The International) en Eric Antonisse (MiceMedia) dat het tijd werd om in te gaan op de behoefte aan een platform voor Independent Event Consultants, waar ze ervaringen kunnen en delen, elkaar ondersteunen en bundelen. 

Inmiddels is de oprichting aan van IC International Consultants - Local Resources Worldwide Events een feit: een vereniging van ervaren, onafhankelijke professionals die hun passie voor evenementen delen.

IC International Consultants is gebaseerd op deze drie principes:

Uitmuntendheid


Het netwerk bestaat uit geselecteerde internationale consultants die erkend worden binnen de evenementen- en bijeenkomstenbranche. Elk lid voldoet aan de strikte criteria van de vereniging en heeft een uitstekende staat van dienst. De vereniging stelt en promoot een ethische code waaraan IC-leden zich houden, om overal ter wereld het goede voorbeeld te geven.

Duurzaamheid

Leden van IC International Consultants gebruiken LOKALE middelen en promoten duurzaamheidsprincipes om verspilling in de evenementenbranche zoveel mogelijk te verminderen. Zij respecteren culturen, tradities en talen en wat een regio kan bieden.

Samenwerking

De professionals verenigd in IC International Consultants werken samen en delen hun kennis en ervaring. Ze zetten de beste internationale praktijken op, passen deze toe en promoten ze om wereldwijd evenementen en conferenties van de hoogste kwaliteit te leveren. Hoewel elk IC-lid onafhankelijk werkt, vullen verschillende nichevaardigheden, verspreid over het netwerk, elkaar aan.


Afbeelding van Nattanan Kanchanaprat via Pixabay 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: netwerk eventprofessionals lokaal duurzame events samenwerken IC International Consultants
Algemene voorwaarden | privacy statement