Gronings evenementenbureau Bano presenteert samen met MartiniPlaza en Let’s Get Digital nieuwe vorm van congressenOp 3 en 4 september vindt het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) congres plaats in MartiniPlaza. Vanwege het coronavirus is het aantal fysieke deelnemers beperkt en daarom is er gekozen het event in een hybride vorm te gieten: een deel fysiek en een deel online. Het online gedeelte wordt compleet verzorgd door digitaal platform Let’s Get Digital. Door hybride events hoef je in de huidige situatie niets in te leveren op verbinding en beleving. 

NOG
Het NOG houdt haar jaarvergaderingen normaliter in het voorjaar tijdens een 3-daags congres. De locatie is afwisselend in Groningen en Maastricht. Vanwege het coronavirus kon de jaarvergadering eerder niet doorgaan en is deze verplaatst naar 3 en 4 september in MartiniPlaza Groningen. Omdat het aantal fysieke deelnemers beperkt is, vindt het event in een hybride vorm plaats waarbij het ook mogelijk is om online deel te nemen. Bano heeft voor het NOG een oplossing gevonden om op een passende manier invulling te geven aan het congres. We verwachten dat hybride events in de toekomst niet alleen zullen dienen als oplossing, maar worden omarmd als integraal onderdeel van elk event. 

De koppeling tussen online en offline
Met het platform van Let’s Get Digital kun je op afstand deelnemen aan een event, zonder daarbij in te leveren op ervaring en beleving. Met het platform is het mogelijk om hybride evenementen te organiseren waar je offline en online naadloos samenbrengt. Iets dat in deze tijd relevanter is dan ooit. Elk hybride event vereist maatwerk. Om alles goed in te regelen, is kennis en kunde van (hybride) eventorganisatie een vereiste. Die hebben Let’s Get Digital en Bano de afgelopen maanden opgedaan. CEO van Bano, Erwin Balkema, zegt daarover: “Door onze samenwerking met het platform van Let’s Get Digital zijn wij in staat om de kennis en expertise die we in de loop der tijd hebben opgebouwd, om te zetten naar een prachtige digitale omgeving. Van een idee naar een WOW event. Offline én online. Hybride events zullen in de toekomst niet meer weg te denken zijn.”
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Groningen Bano Evenementenbureau MartiniPlaza Let s Get Digital
MartiniPlaza | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 8010
9702 KA
Groningen
nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement