Novotel Amsterdam Schiphol Airport breidt uit met 3D private diningHet concept van private dining gecombineerd met animatie-entertainment bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport blijkt zeer succesvol. Reden om de ervaring uit te breiden, om terugkerende bezoekers nieuwe animaties en gerechten voor te kunnen schotelen. Per september kunnen gasten genieten van in totaal 12 verschillende 3-gangen menu’s en wordt het ook mogelijk om 4-gangen menu’s te verzorgen. 

General Manager Floris Licht vertelt hierover: “Ik denk dat private dining in deze tijdsgeest erg goed aansluit bij de behoefte van mensen die er even uit willen. We breiden het huidige aanbod animaties op basis van het grote enthousiasme tot nu toe per september uit met een viertal nieuwe gerechten en animaties. Het voordeel van deze nieuwe gerechten is dat we straks ook last minute aanmeldingen en walk-ins aan kunnen bieden en dat de 3-gangen diners met steak en poussin straks iets goedkoper zullen zijn. Bovendien is het ook mogelijk om bijpassende wijnen te bestellen. ” 

Le Petit Chef 
3D-diner Hoofddorp combineert private dining en entertainment en is geschikt voor zakelijke en privé-groepen van vier tot tien personen. Tijdens een culinaire reis verschijnen de gerechten op tafel die ‘de kleinste chef ter wereld’ eerst als projectie op het bord heeft bereid. Het is een vermakelijke ervaring voor jong en oud. 

 

Tags: 3-d diner Hoofddorp Private dining Novotel Amsterdam Schiphol Airport Amsterdam 3 gangen diner animatie
Novotel Amsterdam Schiphol Airport | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Taurusavenue 12
2132 LS
Hoofddorp
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement