Louvre Hotels Group breidt “Clean & Safe” protocol uitDeze zomer focust Louvre Hotels Group zich op het uitrollen van een safety audit in alle internationale hotels in meer dan vijftig landen. De groep heeft NSF International - een wereldleider op het gebied van risico-beheersing voor de volksgezondheid - geselecteerd om een onafhanklelijke beoordeling per hotel te krijgen van de geïmplementeerde veiligheids- en gezondheidsmaatregelen. Het "Checked by NSF ™"-programma start vanaf vandaag, 27 juli 2020. De groep zet zich ervoor in om tegen september 100% van haar netwerk te hebben gecontroleerd en de nieuwe gezondheidsmaatregelen te hebben verankerd in het dagelijks leven van haar werknemers en gasten. Voor de Franse hotels is LHG een samenwerking gestart met Merieux Nutrisciences-France.

De belangrijkste missie van NSF International is het monitoren of alle gezondheidsprocedures die Louvre Hotels Group in de afgelopen maanden heeft geïntroduceerd, op de juiste manier zijn toegepast in alle eigen, managed en franchise hotels. Prioreit is het garanderen van de gezondheid van zowel de medewerkers als de gasten.

De controle is onderverdeeld in drie fases. Op de eerste plaats evalueert NSF International de protocollen zoals die door Louvre Hotels Group zijn opgesteld. Daarnaast evalueert NSF International of hotels deze veiligheidsprocedures op de juiste manier toepassen. Tenslotte wordt de doeltreffendheid van het programma gemonitord en indien nodig verbeteringen doorgevoerd.

Aan het einde van de inspectie ontvangt de hoteleigenaar of -manager een document waarin staat aangegeven of de gezondheidsprotocollen op de juiste wijze worden nageleefd. Als de uitslag van de audit positief is, dan krijgt het hotel het “Checked by NSF ™” label. Eventuele aanbevelingen dienen direct te worden geïmplementeerd, een tweede audit volgt dan namelijk binnen een aantal weken. In de Benelux worden alle hotels bezocht door medewerkers van NSF. “Gasten verdienen het om te weten dat hun gezondheid en veiligheid de hoogste prioriteit hebben. Een NSF badge op de deur biedt die geruststelling”. Aldus Werner Linders, Global Lead van NSF. 

Over Louvre Hotels Group
Met meer dan 1.500 hotels in 54 landen is Louvre Hotels Group  één van de grootste internationale hotelketens. Sinds 2015 is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels, de 2de hospitality groep in de wereld. Het ruime portfolio varieert van 1 tot 5 sterren hotels. De keten bestaat uit de merken Première Classe, Campanile, Kyriad & Kyriad Direct, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip. Bovendien maken ook de merken van het Indiase Sarovar-netwerk deel uit van de groep, evenals onder meer het Chinese merk Metropolo. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn, Campanile en Première Classe. Zie voor meer informatie www.louvrehotels.com.

 

Tags: Louvre Hotels Group safety audit Corona-crisis 1,5 meter Hotel NSF International Checked by NSF
Algemene voorwaarden | privacy statement