Derde nationale VrijMiBo op 3 juli met gratis online concert door The Kik



De Corona crisis en de maatregelen om de verspreiding van het Covid-19 virus in te dammen, heeft grote impact op onze samenleving. Binnen de ICT-sector wordt met man en macht gewerkt om de ondersteuning te bieden waar deze tijd om vraagt. Als steun in de rug, hart onder de riem, voor en door de ICT-sector, organiseert het nationalevrijmibo.nl initiatief op vrijdag 3 juli haar derde virtuele concert. Deze keer met een online virtueel concert van Rotterdamse topband The Kik. Op vrijdag 3 juli, vanaf 17.00 uur voor iedereen te volgen via www.nationalevrijmibo.nl.

De eerste twee VrijMiBo concerten met Jett Rebel en Douwe Bob zijn zeer positief ontvangen. “Vooraf hadden we niet kunnen voorspellen dat de Nationalevrijmibo zo overweldigend positief ontvangen zou worden en al helemaal niet dat we nu al weer bij de derde editie zijn aanbeland.”, aldus Mike Veldhuis, Co-Founder en Partner bij Nalta.com en tevens voortrekker van het nationalevrijmibo.nl-initiatief. Danny Frietman, technologie ondernemer en co-founder van o.a. New Dutch Wave: “Fantastisch om te zien hoeveel steun ons initiatief heeft gekregen. Als je je mede gesteund wordt door Mona Keijzer, de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Jan Middendorp, 2e kamerlid VVD en Maaike Veeningen, wethouder Almere, dan betekent dat iets en verbind je.” Beide concerten zijn veel bekeken, Jett Rebels zelfs meer dan 9000 keer bekeken en tijdens het concert van Douwe Bob was er ‘live’ contact met luisteraars over verzoeknummers. Kortom, we waren ‘echt’ bij de mensen thuis in de woonkamer aanwezig. Dat vroeg om een derde editie op vrijdag 3 juli!

Op vrijdag 3 juli organiseert het nationalevrijmibo.nl initiatief daarom haar derde virtuele concert. Dit keer met The Kik in de hoofdrol en als supporting act Airtime, het muzikale duo dat zich in haar muziek laat inspireren door “de digitale wereld van data en IT”. Het concert is voor iedereen binnen en buiten de ICT, die tijdens de vrijdagmiddag borrel wil aansluiten. Het concert zal plaatsvinden op een geheime locatie in Rotterdam.

Deze week is het Nationale VrijMiBo concert van The Kik mogelijk gemaakt door de volgende partijen:
-BTG/TGG
-Buma Stemra
-SLTN
-Huawei
-Interxion
-Nalta
-New Dutch Wave


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Online events Corona-crisis 1,5 meter Nationale VrijMiBo
Algemene voorwaarden | privacy statement