Axxes Logic presenteert het toegangssysteem van de toekomstEr is grote vraag naar ontwikkeling en innovatie op het gebied van crowd management, zeker nu triage een verplichting is om niet gehouden te zijn aan een maximum aantal bezoekers. Axxes Logic presenteert hét toegangssysteem van de toekomst: ‘Smart Entry Solutions’. Een gezondheidscheck voor bezoekers is nog nooit zo makkelijk geweest!   

Hét toegangssysteem van de toekomst 
Het creëren van een veilige, gezonde en hygiënische samenleving heeft geleid tot een nieuwe vorm van crowd management. Axxes Logic introduceert innovatieve toegangssystemen ‘Smart Entry Solutions’ die zorgen voor optimale controle én maximale gastvrijheid voor een onbeperkt aantal bezoekers. Uniek in zijn soort door de combinatie van preventieve toepassingen én monitoring van bezoekersstromen. De mogelijkheden, in zuil of poort variant, zijn aanpasbaar aan uw specifieke wensen: een thermische camera met touch screen display, QR reader, infrarood dispenser met desinfectiemiddel, uitgifte van mondkapjes en handschoenen, automatische deuren en een antibacteriële vloermat. Onze innovatieve totaaloplossingen zijn inzetbaar voor iedere branche waar bezoekers, klanten of medewerkers worden ontvangen. 

Met meer dan twintig jaar ervaring en expertise in de gastvrije zakelijke dienstverlening weet Marc Liethof, het gezicht achter Axxes Logic, precies waar de actuele behoeften liggen: 
“Juist in deze surrealistische tijden zijn wij ervan overtuigd dat het live ontmoeten in een veilige en gezonde omgeving met onze Smart Entry Solutions weer mogelijk is, op elke locatie en in elke branche.” 

Smart Entry Solutions 
Axxes Logic biedt drie Smart Entry Solution modellen met elk hun eigen elementen, die naar wens kunnen worden aangepast. Op korte termijn bieden de modellen een oplossing om bezoekersstromen te optimaliseren. In nauwe samenwerking met gerenommeerde technische partners en een team van jonge developers ziet Axxes Logic op lange termijn kansen om het verschil te maken in de verdere ontwikkeling van slimme crowd management oplossingen. 

axxeslogic.com
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Corona-crisis Triage 1,5 meter Crowd management Axxes Logic Smart Entry Solutions gastvrijheid
Algemene voorwaarden | privacy statement