Professionele online eventmanagers ontzorgen bedrijvenOnline Event Creatie speelt in op de groeiende wens van bedrijven om live events om te buigen naar hybride of online events. De ontwikkelingen op het gebied van online events volgen elkaar in sneltrein vaart op. Online Event Creatie is het eerste full service bureau op het gebied van hybride en online events. Juist voor hybride en online events is een (online) eventmanager nodig, die volledig ontzorgd.

Onderzoeksbureau Gartner voorspelde eind 2019 al dat in 2024 het aandeel van online in zakelijke events zou groeien van 40% naar 75% De impact van Covid-19 versnelt die trend.

Veel vragen en hoofdbrekens bij bedrijven tijdens organisatie van online events
Deze versnelling zorgt bij bedrijven, locaties en organisatoren van events voor veel vragen en hoofdbrekens. Zij zoeken kennis en de juiste ondersteuning om een succesvol event te organiseren dat alle deelnemers een perfecte totaalbeleving biedt. De organisatie van een hybride of online event kent een aantal overeenkomsten met live events, maar vraagt weldegelijk om een andere aanpak. Om een professionele digitale event experience te creëren is het belangrijk om op een andere manier naar de inhoud en organisatie te kijken. Online Event Creatie biedt full service online eventmanagers én een uitgekiend eigen online event platform.

Over Online Event Creatie
Online Event Creatie speelt in op de diverse vragen uit de markt en biedt daarom verschillende diensten, zoals: advies, complete organisatie van een online/hybride event, organisatie van een (eenvoudig) streaming event, online teambuilding-activiteiten, een flexibele studio, contentcreatie en een online event platform.

Binnen Online Event Creatie hebben Corine Berkel (Mood Concepts) en Yvon Verwoerd (Novytijd) de handen ineen geslagen. Naast hun jarenlange ervaring op het gebied van live events hebben zij zich de afgelopen maanden juist toegelegd en ontwikkeld op het gebied van hybride en online events. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Online Event Creatie Mood Concepts Novytijd Online events
Algemene voorwaarden | privacy statement