Pillows voegt eigentijds cityhotel toe aan haar hotelcollectie



Pillows City Hotel Brussels Centre en de inpandige Living Lounge & Bar hebben deze week de deuren geopend. Het is het tweede Pillows hotel dat is geopend in de Belgische hoofdstad. Het Pillows City Hotel Brussels Centre staat op een centrale plek in de stad en biedt het bekende Pillows Hotels comfort met aandacht voor ieder detail. “In een periode dat de hotelbranche het moeilijk heeft, voegen we ons eerste Pillows City Hotel toe aan de Pillows hotelcollectie. Hiermee openen we overigens het derde Pillows hotel in België, vertelt Loes Dingemans, CEO Pillows Hotels vol trots. “Het pand is prachtig gerenoveerd tot een zalig hotel waarin je zelf zou willen wonen. We zijn na deze roerige tijd vooral blij dat we onze gasten weer mogen verwelkomen in Nederland en België.”

Loes Dingemans, CEO van Pillows Hotels vertelt: “Ieder Pillows Hotel is anders, maar overal kun je genieten van charmante en authentieke panden, familiaire warmte, een eigentijdse en elegante inrichting, comfortabele kamers met zorgvuldig uitgekozen kunst en heerlijke bedden met Egyptisch linnen. Wij willen onze gasten laten genieten van ieder moment.” Een filosofie die het vermaarde Pillows Hotels nauw aan het hart ligt.

Nooit meer naar huis
Het eigentijdse stadshotel ligt middenin het hart van bruisend Brussel. Het hotel beschikt over 70 comfortabele kamers en suites gestyled met rustgevend en eigentijds design en voorzien van een hemels Pillows kingsize bed. Ook biedt het hotel een ondergrondse privé parking, charmante en smaakvol ingerichte vergaderruimtes, een intieme én met oog voor detail aangeklede petit salon voor kleinere bijeenkomsten en een up-to-date fitnessruimte. In het inpandige The Living Lounge & Bar is het heerlijk toeven met een cocktail of glas champagne samen met overheerlijke bites. “We zijn blij om weer gasten te kunnen ontvangen. Mensen zijn blij er weer tussenuit te kunnen en laten zich graag onderdompelen in het warme bad dat wij ze geven”, aldus Loes Dingemans. Informatie over de hotels, speciale packages en activiteiten is te vinden op pillowshotels.com.
 
De stad waar klassiek en modern samengaan
Vanwege de centrale ligging van het city hotel is het, naast een perfecte locatie voor de zakelijke gast, ook zeer populair onder gasten die deze wonderlijke hoofdstad willen ontdekken. Laat je verwonderen op de Grote Markt met haar prachtige neoklassieke architectuur uit de negentiende eeuw, breng een bezoek aan het boeiende Margrite Museum en vergaap je aan de overheerlijke Belgische chocolade van Pierre Marcolini. Brussel is de stad waar klassiek en modern perfect samengaan. Gasten van Pillows City Hotel Brussels Centre combineren hun verblijf ook graag met een culinaire avond in het restaurant van zusterhotel Pillows Grand Hotel Place Rouppe op slechts tien minuten loopafstand van het City hotel. In het geroemde restaurant The Living, dat voor het tweede jaar gewaardeerd werd met 13 van de 20 punten in de Gault Millau lijst, genieten gasten van smaakvolle en verrassende gerechten.
 
Over Pillows Hotels en IHMG
Pillows City Hotel Brussels Centre is onderdeel van de Pillows Hotel collectie. De hotels van het label zijn gevestigd op de mooiste locaties in Nederland en België, zowel in stadscentra als omgeven door schitterende natuur. Sinds 2017 zijn de volgende hotels geopend: Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel in Amsterdam, Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle, Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe in Brussel en Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in Gent. Naast Pillows City Hotel Brussels Centre opende recentelijk ook Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo haar deuren. Pillows valt onder International Hotel Management Group, dochteronderneming van Amerborgh. 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Pillows City Hotel Brussels Centre Brussel Pillows Hotels
Algemene voorwaarden | privacy statement