Industrial Studios is LIVE, dé ruimte voor online eventsEen kleine maand geleden hebben Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Nightlife Productions en Mirage de deuren geopend van de Industrial Studios. Het nieuwe initiatief is goed ontvangen en de eerste succesvolle online evenementen hebben inmiddels plaatsgevonden.

Eindeloze mogelijkheden
Binnen de industriële studio van 1.800 m2 zijn de mogelijkheden eindeloos. Tijdens de livestream van INNOVATE Meetup kwam dit goed naar voren. Door gebruik te maken van 5 verschillende settings werd een energieke en dynamische uitzending neergezet. De ruimtes rondom de studio werden optimaal gebruikt, van de entree buiten tot de grote naastgelegen hal met daartussen als centrale punt de studio. De volledige uitzending is via deze link terug te kijken.

Uniek
De studio is niet alleen geschikt voor inhoudelijke events, maar kan ook goed gebruikt worden voor het showen van grote producten zoals auto’s, machines en innovaties. Door de beschikbare ruimte is het mogelijk om grote decormaterialen onderdeel uit te laten maken van je programma. Haal alles wat je de kijker wil laten zien naar de studio! Is de studio te klein voor jouw concept of programma? Er zijn zelfs mogelijkheden om de naastgelegen hal van 5.000 m2 erbij te betrekken. Perfect voor een dynamisch programma waarbij bijvoorbeeld stil wordt gestaan op verschillende plekken.

Hybride events
Naast de mogelijkheden voor verschillende settings en objecten is Industrial Studios natuurlijk ook geschikt om bezoekers toe te laten op het moment dat de regels dat toelaten. Er is in de studio namelijk voldoende ruimte voor events tot 100 bezoekers. Door de beschikbare ruimte en de aanwezige techniek is Industrial Studios ook zeker in de toekomst een interessante plek voor je hybride events.

Over Industrial Studios
Een professionele ‘plug and play’ studio in een industriële hal, geschikt voor livestreaming en opnames en te gebruiken voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld een online presentatie, webinar of muziek livestream.
Industrial Studios is een label van Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Nightlife Productions en Mirage en gevestigd op IPKW in Arnhem. IPKW huisvest verschillende duurzame en energie-gerelateerde bedrijven en is vorig jaar uitgeroepen tot meest duurzame werkplek van Nederland.

Nightlife Productions is een professionele toeleverancier van audiovisuele middelen en specialist op het gebied van technische producties. Van podiumoverkappingen voor festivals compleet met licht en geluid tot een corporate congres voor 2.500 zittende gasten met panorama projectie. Mirage is één van de meest toon aangevende Lasershow en Show Concept bedrijven in de evenementenbranche. Mirage creëert unieke belevingen door de inzet van diverse disciplines als Laser, Water, Licht, Vuurwerk, Multimedia en Special Effects

Kijk voor meer informatie over Industrial Studios op www.industrialstudios.nl

Fotografie: Barbara Kerkhof

Tags: Industriepark Kleefse Waard Industrial Studios Nightlife Productions Mirage Online events Studio Arnhem Duurzame locatie
Algemene voorwaarden | privacy statement