DEMKA kade: de nieuwe hotspot van UtrechtSinds 22 juni is Utrecht een hotspot rijker. Meetingplayground DUS (De Utrechtse Stadsvrijheid) is met haar stadsstrand DEMKA kade klaar voor de zomer. Tijdens zakelijke bijeenkomsten vergader je nu met de voeten in het zand en nog veel leuker: in de avonden en weekenden is dit stadsstrand langs het Amsterdam-Rijnkanaal geopend voor publiek. 

VAKANTIEGEVOEL IN EIGEN STAD
Of je deze zomer nou wil ontmoeten of ont-moeten: DEMKA kade is de plek voor jou. Aan de rand van Utrecht vind je alle ruimte om met de voeten in het zand maximaal te genieten van elke zwoele zomeravond, je smaakpapillen te prikkelen, een potje Jeu de Boules te spelen met vrienden, indruk te maken op je collega’s met deze vrijmibo-plek of gewoon even voor je uit te staren. Whatever floats your boat! 

FEELGOOD FOOD
Een dag aan het water is niet compleet zonder wat feelgood food. De drankjes staan koud en de braai draait: het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken is wat je gaat kiezen. Van huisgerookte zalm tot nachos en no-meat shoarma tot gemarineerde biefstuk: de chefs staan voor je klaar.

LET’S PLAY!
Bij DUS geloven ze in work hard, play hard. Tijdens je zakelijke meeting is er daarom altijd alle ruimte voor een potje basketbal of pingpong in het Speelkwartier. Een speelse twist vind je daarom natuurlijk ook terug op het stadsstrand. Laat het kind in je los tijdens een potje basketbal, Jeu de boules, voetbal of tafeltennis. Hou je je drankje liever binnen handbereik? Kies dan voor een potje Jenga of Zeeslag. Ook wordt er nu gebroed op verrassende, coronaproof evenementen, dus hou de facebookpagina van DEMKA kade in de gaten. Speelplezier genoeg! 

KOM JE LANGS?
DEMKA kade is van maandag t/m vrijdag geopend van 17:00 tot 23:00 en in de weekenden van 12:00 tot 23:00. 

OVER DUS 
Work hard, play hard bij meetingplayground De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS). Het eigenwijze broertje van evenementenlocatie DeFabrique kraakt de code om vrij te denken met een creatieve speelplaats voor serieuze meetings. Ongedwongen meetingspaces en een Speelkwartier waar je kunt basketballen, tafeltennissen en schommelen boosten de creativiteit van je team.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Meetingplayground DUS DEMKA kade utrecht DeFabrique
Algemene voorwaarden | privacy statement