Radisson Hotel Group verlicht hotels met countdown naar heropening met nieuw hygiëneprotocolNa de tijdelijke sluiting openen de Radisson Blu en Park Inn by Radisson Hotels in Nederland weer hun deuren. Elke avond verschijnt op het Park Inn by Radisson Amsterdam City West en het Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center een reusachtig getal uit verlichte kamers, dat laat zien hoeveel dagen het nog duurt, voordat de kenmerkende hotels hun deuren weer openen.

Het Park Inn by Radisson Amsterdam City West, dat is gehuisvest in het multifunctionele Ven-complex, heropent zijn 476 kleurrijke kamers en suiten evenals zijn meeting- en eventzalen op 11 juni 2020. Een paar dagen later, op 15 juni 2020, stelt het 252 kamers tellende Radisson Blu Hotel in hartje Amsterdam zijn deuren weer open voor gasten.

„Het is ons doel om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf in het hotel te bieden. We hebben onze bestaande, strenge richtlijnen voor hygiëne, reiniging en desinfectie verder aangescherpt, om er zeker van te kunnen zijn dat alle gasten een zorgeloos en veilig verblijf bij ons hebben. We zijn blij dat we onze deuren weer kunnen openen en kijken ernaar uit om onze gasten weer te verwelkomen”, zegt Özgen Sa??nç, General Manager van het Park Inn by Radisson Amsterdam City West.

Enkele hotels van de Radisson Hotel Group zijn reeds geopend of zijn niet gesloten geweest: het Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan Zee en het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Schiphol.

Voor de Radisson Hotel Group heeft de continue gezondheid en veiligheid van haar gasten, medewerkers en partners de hoogste prioriteit. De groep heeft met een team van experts alle bestaande gezondheids- en veiligheidsprocessen nauwkeurig getoetst en een nieuw veiligheidsprotocol ontwikkeld. Het Radisson Hotels Safety Protocol is in samenwerking met SGS ontwikkeld. Het betreft grondige reinigings- en desinfectiemaatregelen om de veiligheid van de gasten te waarborgen – vanaf het moment van inchecken tot het moment van uitchecken.

Tot de nieuwe richtlijnen behoren handdesinfectiepunten bij alle ingangen, het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en veiligheidsschermen, een hogere reinigings- en desinfectiefrequentie (geprotocolleerd) alsmede social distancing in het gehele hotel, inclusief de meeting- en eventruimtes. Alle kamersleutels worden gedesinfecteerd en bij het inchecken op een veilige manier aan de gast overhandigd. Elke kamer wordt van deurhangers voorzien met informatie over de reinigings- en desinfectiemaatregelen. Belangrijk zijn ook de uitgebreide trainingen voor het personeel die gebaseerd zijn op de aanbevelingen van de lokale overheden en de gezondheidsrichtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), evenals het aanscherpen van de veiligheidsstandaarden voor levensmiddelen. 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Radisson Blu Park Inn by Radisson Hotel Park Inn by Radisson Amsterdam City West Radisson Blu Hotel Amsterdam City Center veiligheidsprotocol 1,5 meter Corona-crisis Locatie Amsterdam
Algemene voorwaarden | privacy statement