Organiseer een social distancing diner in Lloyd Hotel



Gezellig dineren en toch op veilige afstand blijven? Dat kan in het Lloyd Hotel. Hier hebben ze verschillende kamers waar je op 1,5 meter afstand van elkaar kunt dineren. De gerechten worden in huis bereid, met vlees en vis uit duurzame bronnen en biologische groenten zo dicht mogelijk bij huis gekweekt. 

Lloyd Hotel is altijd een creatieve locatie geweest, waar ze hotelkamers omtoveren tot concertzalen, ruimtes voor workshops of break-outs. Door de nieuwe richtlijnen zijn ze nog creatiever geworden. Zo is de grootste vergaderruimte omgetoverd tot bioscoopzaal en zijn verschillende slaapkamers ingericht tot gezellig privérestaurant. Daarnaast biedt het hotel de mogelijkheid om gebruik te maken van een co-working space of staat er een work suite tot je beschikking. Het eerste kopje koffie of thee is van het huis en je krijgt 10% korting op uitgaven in het restaurant.
Voor groepen wordt geen catering in buffetvorm meer aangeboden, maar staat er een cateringpakketje per deelnemer klaar. In overleg met de klant bekijken wordt bekeken wat voor opstelling in de zaal het meest passend is. In plaats van zaalhuur, wordt er nu gewerkt met DDR packages. Zo vergader je deze zomer een hele dag voor € 72,50 per persoon (zaalhuur, catering, lunch en gebruik van beamer, scherm en flipover inbegrepen). Een halve dag inclusief lunch kost € 62,50 p.p. en exclusief lunch € 42,50 p.p. 

Meer informatie
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: 1,5 meter social distancing Lloyd Hotel Amsterdam Private dining
Algemene voorwaarden | privacy statement