Global Exhibition Day 2020 startsignaal voor campagne #togetheratexhibitions3 juni is het Global Exhibition Day (GED), een dag die in het teken staat van de waarde, relevantie, impact en kracht van beurzen. GED2020, met als centrale boodschap ‘Exhibitions are key to rebuilding economies’, is voor CLC-VECTA het startsignaal voor de campagne #togetheratexhibitions.

Enorme impact
Het coronavirus en de beperkende overheidsmaatregelen hebben wereldwijd een enorme impact op de beurzensector. Het deelnemen aan en bezoeken van vak- en publieksbeurzen zoals we dat tot voor kort deden, lijkt er voorlopig niet in te zitten. Dat treft niet alleen die vele ondernemers in de hele beursketen.

Kracht van beurzen
‘Beurzen zijn energie voor herstel, een kennisplatform, podium voor innovatie en zakelijke ontmoetingen, motor van de Nederlandse economie en aanjager van inkomend zakelijk toerisme. Of je nu organisator, locatie, toeleverancier, belanghebbende of exposant bent, dit is hét moment om met elkaar de kracht van beurzen te onderstrepen en de noodzaak en kansen voor economie en maatschappij te benadrukken en zoveel mogelijk onder de aandacht brengen’, aldus Riemer Rijpkema, directeur branchevereniging CLC-VECTA.

#togetheratexhibitions
De branchevereniging jaagt de campagne aan door facts & figures, kennis en best practices te delen die dit onderbouwen. Met gebruikmaking van de hashtag #togetheratexhibitions nodigt CLC-VECTA iedereen uit datzelfde te doen en bij te dragen aan het opnieuw opbouwen van de economie.

Over CLC-VECTA
CLC-VECTA is het kennis- en inspiratieplatform voor en over de Live communicatie branche. Als overkoepelende branchevereniging treedt CLC-VECTA verbindend op over alle groepen, ondernemers en bedrijfsactiviteiten in de branche door hen te helpen in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering, en organisaties die live communicatie inzetten als onderdeel van hun marketing- en communicatiestrategie te ondersteunen. 

Afbeelding van ??? ???? via Pixabay 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Vakbeurs CLC-VECTA Corona-crisis 1,5 meter
Algemene voorwaarden | privacy statement