Zomers gevoel op het dakterras van GooilandGenieten van de zomer op een rooftop bar met zomerse beats, een grote, open keuken en relaxte loungestoelen. Vanaf maandag 1 juni is het ook in Hilversum mogelijk, bij Gooiland. 

Het hotel opent het dakterras met uitzicht op de Sint Vituskerk deze zomer voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Maandag om 12.00 uur gaan de terrasdeuren open van pop-up bar Roeff, de enige rooftop bar van Hilversum, met ruimte voor honderd gasten. Het is niet nodig om te reserveren, maar het geeft wel zekerheid van een plek. 

De zomerse menukaart, verzorgd door Smaak en Kraak, is ingestoken op food-to-share en biedt onder meer salades, fruit de mer en cocktails. "Toen twee weken geleden bekend werd dat de terrassen weer open kunnen, zijn we in een stroomversnelling geraakt", aldus locatiemanager Mathijs Schnell van Gooiland. "Normaal gesproken organiseren we geweldige evenementen tot in de puntjes, maar door het coronavirus moeten we creatief blijven en nieuwe dingen proberen." 

En dat is gelukt, vervolgt de locatiemanager. "Geweldig om onze gastvrijheid en inventiviteit in te zetten voor dit concept. We staan te popelen om heel veel mensen uit Hilversum en omgeving deze zomer blij te maken."

Reserveren kan via  035-7440115 of mail naar roeff@gooiland.nl.

Tags: Gooiland Hilversum Terras 1,5 meter Corona-crisis
Algemene voorwaarden | privacy statement