Industrial Studios opent zijn deuren: professionele ‘plug and play’ studio op industriële locatieDe evenementenbranche wordt hard getroffen door het coronavirus maar de behoefte om kennis te delen, mensen te verbinden en elkaar te inspireren blijft bestaan. Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem biedt daarom, samen met Nightlife Productions en Mirage de oplossing: Industrial Studios.

Een professionele ‘plug and play’ studio in een industriële hal, geschikt voor livestreaming en opnames en te gebruiken voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld een online presentatie, webinar of muziek livestream.

Kant-en-klare studio voor elk online evenement
Door het annuleren of verplaatsen van bestaande evenementen wordt gezocht naar alternatieve manieren om verschillende doelgroepen te bereiken, onder andere door een online evenement te organiseren. Om organisaties te ontzorgen biedt Industrial Studios een sfeervolle en professionele ‘plug and play’ locatie die volledig ingericht is voor alle soorten online events. Geschikt voor zakelijke evenementen zoals presentaties, webinars, talkshows en interviews maar ook voor entertainmentdoeleinden zoals een livestream DJ, band, cabaret en festivals. De studio bevindt zich in een industriële hal van 1.800 m2 op IPKW in Arnhem.

Er zijn verschillende standaard pakketten waarvan gebruik gemaakt kan worden, zo is de studio in te zetten voor interne online personeelsbijeenkomsten - die normaal vanuit kantoor zouden plaatsvinden - maar ook voor grote productlanceringen of relatie events heeft Industrial Studio passende oplossingen. Voor entertainmentdoeleinde biedt Industrial Studios laagdrempelige oplossingen met een hoge sfeerfactor, op deze manier kunnen festivals toch verbonden blijven met hun fans deze zomer.

Door Industrial Studios hopen de drie initiatiefnemers de evenementenbranche een steuntje in de rug te geven om in beweging te komen en weer kennis en plezier met elkaar te kunnen delen.

Over Industrial Studios
Industrial Studios is een label van Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Nightlife Productions en Mirage en gevestigd op IPKW in Arnhem. IPKW huisvest verschillende duurzame en energie-gerelateerde bedrijven en is vorig jaar uitgeroepen tot meest duurzame werkplek van Nederland.

Nightlife Productions is een professionele toeleverancier van audiovisuele middelen en specialist op het gebied van technische producties. Van podiumoverkappingen voor festivals compleet met licht en geluid tot een corporate congres voor 2.500 zittende gasten met panorama projectie. Mirage is één van de meest toon aangevende Lasershow en Show Concept bedrijven in de evenementenbranche. Mirage creëert unieke belevingen door de inzet van diverse disciplines als Laser, Water, Licht, Vuurwerk, Multimedia en Special Effects

Kijk voor meer informatie over Industrial Studios op www.industrialstudios.nl

Tags: IPKW Arnhem Nijmegen Online events Corona-crisis
Algemene voorwaarden | privacy statement