Nieuw bij eventlocatie Het Nut: de HeadBox 3D 360° virtuele tourHet Nut, dé boutique eventlocatie van Midden-Nederland, biedt sinds kort de mogelijkheid tot virtueel locatiebezoek. Het Britse Event Tech bedrijf HeadBox creëerde voor beide locaties van Het Nut 3D-plattegronden waar de bezoeker doorheen kan lopen.

Petra van der Perk, directeur van Het Nut, ging een aantal maanden geleden enthousiast in zee met het Londense Event Tech merk HeadBox. ‘Head Box 3D biedt de mogelijkheid om (potentiële) klanten vanachter hun beeldscherm een 360° virtuele tour door onze locaties te geven. Via een ‘dollhouse’ overzicht stap je binnen, waarna je kunt rondlopen en om je heen kijken. Ook een 2D plattegrond is opgenomen. Op deze manier kunnen we laagdrempelig een goede indruk geven van al het moois en goeds dat onze locaties te bieden hebben. Het geeft een completer beeld dan mooie foto’s alleen’.

Ontwikkelen @Het Nut
Het Nut richt zich op Ontmoeten, Ontdekken en Ontwikkelen. Beide Locaties bieden inspirerende ruimte aan meetings, events, trainingen, brainstormsessies en productpresentaties. Uniek is de combinatie met de vierde pijler Ontspanning, in de vorm van (culinaire) workshops die op locatie kunnen worden geboekt. Ook het verrassende aanbod aan lokale, biologische foods & drinks voegen iets extra’s toe aan de beleving van een dag bij Het Nut.
Petra van der Perk: ‘In ieder detail streven we ernaar trendsettend te zijn. We willen onze gasten blijven verrassen. De 3D tour sluit hier naadloos op aan.’

Over Head Box
HeadBox is het snelst groeiende Event Tech merk in het Verenigd Koninkrijk. Hun missie is het opnieuw uitvinden van de eventindustrie door middel van technologie. De HeadBox 3D is een van de vele producten en diensten die dit Londense bedrijf te bieden heeft.

Bekijk de HeadBox 3D plattegronden van Het Nut via: hetnut.nl/binnenkijken
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Corona-crisis 1,5 meter Virtuele tour Eventlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement