Vrijdag 15 mei Live Talkshow 'De evenementenbranche in tijden van corona en daarna' vanuit AhoyAanstaande vrijdag 15 mei gaat AV & Entertainment Magazine vanaf 14.00 uur een live talkshow uitzenden over ‘De evenementenbranche in tijden van corona en daarna’. Vanuit een corona-proof studio in Rotterdam Ahoy gaat presentator Niels Houtepen het gesprek aan met gasten in de studio én thuis. Het zal aan tafel gaan over de stand van zaken in de branche, het belang en de omvang van de branche, mogelijke oplossingen en onmogelijkheden en uiteraard de discussie die gaande is over mogelijke steun etc.

Gasten aan tafel zijn o.a. Glenn Roggeman (CEO AED Group), Syan Schaap (directeur Event Safety Institute), technisch producent Rudy Vorstenbosch (AXIOM) en Jurgen Hoekstra (Manager Entertainment & Sports bij Rotterdam Ahoy). Vanuit MOJO komt directeur John Mulder aan het woord, vanuit de Vereniging van Evenementen Makers (VVEM) is dat voorzitter Willem Westermann.

De talkshow zal via een livestream te volgen zijn op de Facebookpagina van AV & Entertainment Magazine en via YouTube. Meld je nu vast aan en ontvang een herinnering zodra de uitzending begint. Dit is een initiatief van AV & Entertainment Magazine in samenwerking met Dutch Multicam, AED Group, CUE 2020 en Rotterdam Ahoy. Alle partijen en crew werken hier belangeloos aan mee.

AV & Entertainment Magazine en Meeting Magazine worden beide uitgegeven door de Van Munster Media Groep. Aangezien zakelijke events diverse raakvlakken hebben met publieksevenementen en de entertainment industrie, kunnen ook organisatoren uit de meeting- en eventbranche hun voordeel doen met dit online event!


 

Tags: Online events Evenementen Corona-crisis
Algemene voorwaarden | privacy statement