Regardz Hotels & Meeting Centers introduceert Meeting HygienicsDe meeting-sector kijkt weer voorzichtig uit naar hervatting van de activiteiten. Het kabinet vraagt om met de juiste maatregelen te komen voor het ‘nieuwe normaal’. Regardz Hotels & Meeting Centers komt met een concept voor veilige en hygiënische meetinglocaties. Onder de naam Meeting Hygienics introduceren de locaties in het hele land 7 basismaatregelen voor een veilige en hygiënische meetingomgeving.

Zodra Nederland voorzichtig weer in bedrijf mag, zullen normen en waarden blijvend veranderen en mensen bewuster omgaan met hygiëne. De anderhalve-meter-samenleving vraagt om aanpassingen, in mindset en praktische zin. “Wij zijn de afgelopen periode bezig geweest om te werken aan onze Meeting Hygienics; een hygiëneformule die volledig aansluit op de geldende RIVM-maatregelen en waarmee we zorgdragen voor een veilige en hygiënische meetingomgeving”, aldus Ingrid van der Wal-Koek, Directeur Exploitaties van Regardz Hotels & Meeting Centers. “Zo zijn onze locaties en services ingericht op de 1,5 meter norm, zijn de routings aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren we contactpunten voor onze gasten en hebben we aanpassingen gedaan in ons food & beverage assortiment en de manier van presenteren/serveren. Onze Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten op locatie en doen een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.”

Persoonlijke ontmoetingen blijven bestaan
Ondanks dat het nog even zal duren voordat het vertrouwen in de meeting-branche volledig herstelt, is Regardz Hotels & Meeting Centers vol vertrouwen in het concept. Persoonlijke ontmoetingen blijven belangrijk, ondanks alle online alternatieven met nadelen zoals gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en inbreuk op je privacy. Mensen willen elkaar ontmoeten en hebben behoefte aan persoonlijk contact. Echte bijeenkomsten blijven altijd bestaan en dat is de drijfveer van de organisatie: “Wij zijn ervan overtuigd dat mensen elkaar -nu en in de toekomst- blijven ontmoeten. De kracht van persoonlijke ontmoetingen zal nooit verdwijnen en zal nooit digitaal worden. Persoonlijke ontmoetingen zijn vaak het begin van iets nieuws. Ontmoeten we vaker doen is dan ook onze boodschap. Wij geloven oprecht dat persoonlijke ontmoetingen een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van bedrijven, organisaties, instellingen, overheden en gemeenschappen.”

Regardz Hotels & Meeting Centers
Regardz Hotels & Meeting Centers is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. Het gastvrijheidsbedrijf is ruim 38 jaar actief en pionier in de Nederlandse Meeting Branche. Regardz beschikt over twaalf Hotels, Meeting- en Event Centers; Best Western Plus Berghotel Amersfoort, Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel, La Vie Utrecht,  Eenhoorn Amersfoort & Studio33, Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos Zwolle, Level Eleven Amsterdam, Planetarium Amsterdam, The Green Arnhem, Gele Kegels Eindhoven en The Globe Den Haag.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Regardz 1,5 meter Corona-crisis Locatie
Algemene voorwaarden | privacy statement