Blije en trotse gezichten bij winnaars Nationale Meeting Award 2020



Klein Wittenoord, VRIJ in Culemborg, Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, Bilderberg kasteel Vaals broek en DeFabrique Evenementenlocatie zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award 2020. Dat werd 6 t/m 10 april bekendgemaakt tijdens de vijf online uitreikingen onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. 

Bij elke sessie waren de finalisten uit de betreffende categorie en de juryvoorzitter aanwezig, samen met de initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award. Deze online uitreiking bleek een prima alternatief voor het live event, welke gepland stond voor 16 maart maar vanwege de aangescherpte corona-maatregelen niet kon plaatsvinden.



Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA:
“Toen we op 12 maart te horen kregen dat de uitreiking niet door kan gaan, moesten we op zoek naar een alternatief. We wilden het event in deze onzekere tijden namelijk ook niet vooruitschuiven. Bovendien zou met uitstellen het momentum voorbijgaan. Gelukkig hebben we dit fantastische alternatief op kunnen zetten.”

Marco Kole, initiatiefnemer MeetingReview:
“Binnen elke categorie plaatsten de tien locaties die de publieksprijs van MeetingReview hadden behaald zich voor ronde 2. De overige tien locaties hebben we dit jaar door experts uit de branche laten aandragen. Deze samengestelde top 20 is in ronde 2 gebeld door een mystery caller van Mystery Review die het gesprek en de uitgebrachte offteres heeft beoordeeld. De tien finalisten per categorie die doorgingen naar ronde 3 zijn bezocht door de juryleden, die ter voorbereiding eerst de websites hebben bekeken. Alle finalisten kunnen op de website van de Nationale Meeting Award de volledige uitslag bekijken. Ook hebben de locaties inmiddels het rapport van Mystery Review en de jurybeoordeling ontvangen zodat ze met de feedback aan de slag kunnen.” 

Jordey de Joode, salesmanager Meeting Magazine:
“In het juni-nummer van Meeting Magazine zullen we uitgebreid aandacht besteden aan de verkiezing en komen de winnaars uitgebreid aan het woord. Natuurlijk hoort er bij de winst ook een mooie award. Zodra de omstandigheden het toelaten, springen we in de auto en maken we net als de juryleden een roadtrip door Nederland om de award persoonlijk aan de winnaars te overhandigen. De nummers twee en drie worden ook niet vergeten. Zij krijgen van ons een mooi certificaat.” 


Uitslag en samenvattingen uitreiking
Verslagen en samenvattingen van de uitreikingen zijn terug te vinden op www.nationalemeetingaward.nl en de social media kanalen van de Nationale Meeting Award. Ook zijn de complete uitslagen van alle categorieën hier terug te vinden. 

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. Initiatiefnemers zijn CLC-VECTA, Meeting Magazine, MeetingReview en Vergaderhamers.

Belangrijke partners zijn Mystery Review, Eventerim en Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

Voor het winnen van de Nationale Meeting Award moeten locaties drie rondes doorlopen waarbij wordt gelet op kwaliteit, gastvrijheid en ondernemerschap. Daarvoor worden punten toegekend. De Nationale Meeting Award kent vijf categoriën, ingedeeld naar capaciteit. Per categorie wordt uiteindelijk één winnaar bepaald.

Meer informatie is te vinden op www.nationalemeetingaward.nl
 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Nationale Meeting Award

Tags: NationaleMeetingAward Online events
Algemene voorwaarden | privacy statement