CLC-VECTA neemt keurmerk Vergaderhamers over



CLC-VECTA heeft per 1 april jl. het keurmerk ‘Vergaderhamers’ overgenomen. De strategische overname is een eerste aanzet tot het ontwikkelen van een kwaliteitslabel dat leden van CLC-VECTA helpt zich onderscheidend te manifesteren naar opdrachtgevers en klanten.

‘Het keurmerk vergaderhamers past in onze strategie om professionals in de congres- en vergaderbranche te ondersteunen in hun ambitie om zich te blijven verbeteren’, aldus Erik-Jan Ginjaar, voorzitter CLC-VECTA en algemeen directeur bij Postillion Hotels.

Kennis, netwerk en promotie voor aangesloten bedrijven
Met de overname gaat ook een grote wens in vervulling voor de voormalig directeur van Vergaderhamers, Ton Soons: ‘De overname van Vergaderhamers door CLC-VECTA zorgt voor meer aandacht, inhoudelijke input en mogelijkheden voor de aangesloten bedrijven daar waar het gaat om uitbreiding van hun kennis, netwerk en promotie.’

Plannen uitwerken
CLC-VECTA heeft grote plannen met Vergaderhamers, maar vanwege de ongekende situatie waarbij ieders gezondheid het allerbelangrijkst is, worden deze plannen in de komende maanden uitgewerkt. ‘We verwachten in de loop van de maand juni met de nieuwe propositie te komen. Wat ik al wel kan delen, is dat we een aantal relevante faciliteiten voor de aangesloten bedrijven gaan toevoegen binnen het bestaande arrangement’, aldus Riemer Rijpkema, directeur van CLC-VECTA. 

Over Vergaderhamers
Vergaderhamers analyseert, inspireert en adviseert over de kwaliteit en services van vergaderlocaties en congresbureaus in Nederland en België. Hiervoor wordt gekeken naar de kwaliteit van de aanwezige voorzieningen, services, betrouwbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en professionaliteit. Doel is de bevordering van de kwaliteit en transparantie in de congres- en vergaderbranche.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Keurmerk CLC-VECTA Vergaderhamers
CLC-VECTA | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
De Corridor 5C
3621 ZA
Breukelen
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement