Online uitreiking Nationale Meeting Award gaat deze week van startHelaas konden we de uitreiking van de Nationale Meeting Award op maandag 16 maart niet door laten gaan. Gelukkig hebben we nu een mooi online alternatief zodat de inspanningen en het geduld van de finalisten en de juryleden alsnog worden beloond!

Van maandag 6 april tot en met vrijdag 10 april zal er steeds van 11.00 uur tot 11.30 uur een online uitreiking via ClickMeeting plaatsvinden onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. Deze uitreiking is alleen toegankelijk voor genodigden. Na elke uitreiking maken we diezelfde dag de winnaar uit de betreffende categorie bekend op de website en social media. Daarnaast zal van elke uitreiking een video beschikbaar komen om de uitreiking terug te kijken die voor iedereen toegankelijk is.

De planning is als volgt:

-Maandag 6 april: categorie S
-Dinsdag 7 april: categorie M
-Woensdag 8 april: categorie L
-Donderdag 9 april: categorie XL
-Vrijdag 10 april: categorie XXL

Per sessie zullen naast alle genomineerden per categorie ook de juryleden en de initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award online aanwezig zijn. Tijdens de uitreiking vindt er een kort interview plaats met Riemer Rijpkema, directeur van CLC-VECTA en Marco Kole, initiatiefnemer van MeetingReview. De jury geeft een heldere toelichting waarom de winnaar is verkozen en iedere winnaar wordt uitgebreid geïnterviewd.
 

Auteur: Nationale Meeting Award

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement