ZEPNL ORGANISEERT ONLINE SPARRINGSESSIE VOOR ZELFSTANDIGE EVENTPROFESSIONALSOp vrijdagochtend 27 maart 2020 organiseert ZEPnl een online sparringsessie, speciaal voor zelfstandige ondernemers in de eventbranche. Om zo samen te kijken naar waar we nu staan en wat we nu juist nog wel kunnen we nu doen tijdens deze coronacrisis.
We gaan kijken hoe je situatie nu is en waar je bang voor bent. We gaan daarnaast ook zeker kijken naar wat je nu allemaal wel kunt doen én wat voor jou werkt. Hoe? Door in gesprek te gaan met elkaar en tips uit te wisselen.

Laten we elkaar op die manier vooral inspireren!
 “Toen het advies kwam van de overheid zoveel mogelijk thuis te werken, hebben wij onze regiobijeenkomsten ook stopgezet”, zegt Natasja Torcqué, founder van ZEPnl. “We zijn toen eigenlijk direct gestart met een online sparringsessie voor al onze leden. Dit was zo’n succes, dat we gelijk besloten hebben dit tweewekelijks voor onze leden in te plannen. Na een post hierover op LinkedIn kregen we de vraag van ondernemers, die nog niet zijn aangesloten bij ZEPnl, of zij ook mochten aanhaken bij een van de sessies. Toen is het idee ontstaan om een sparringsessie in te plannen voor alle zelfstandige eventprofessionals. We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje.”

ZEPnl is een zakelijke community voor ondernemers in de eventbranche, onderverdeeld in de regio’s Utrecht (ZEP030), Amsterdam (ZEP020) en Rotterdam (ZEP010). Maandelijks vinden er regionale bijeenkomsten plaats bij steeds een andere evenementenlocatie in de betreffende regio. Met verschillende expertises bouwen we aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen. ZEPnl draait om samen groeien als ondernemer en professional, door met elkaar te verbinden, kennis te delen en samen te kunnen werken aan grote projecten.

Meer weten over ZEPnl of over deze sparringsessie? Check www.zepnl.nl voor meer informatie.

Tags: Corona-crisis
Algemene voorwaarden | privacy statement