Heet je gasten welkom met de lekkerste koffieOver het algemeen zie je professionele koffieautomaten met name bij ondernemingen, maar je kunt als particulier natuurlijk ook zo’n mooi model kopen. Waarom zou je dat überhaupt niet doen? De allerlekkerste koffie komt in principe toch uit zo’n exemplaar, dus het aanschaffen van koffieautomaat is hoe dan ook een verstandig idee. Natuurlijk kun je ook een pruttelpotje of een Senseo nemen, maar niets is lekkerder dan professionele koffie.

Overigens is de koffie uit een professionele automaat niet alleen lekker, het heeft ook nog eens de nodige voordelen. Zo kun je door de dag heen steeds nieuwe koffie zetten, wat bij een ouderwets pruttelpotje niet mogelijk is. Bij zo’n apparaat moet je ’s ochtends een grote pot koffie zetten terwijl je dit niet in één keer kunt opdrinken. Je houdt dan dus relatief veel koffie over wat na een tijdje niet meer lekker smaakt. Je zult het dan waarschijnlijk weggooien waardoor je eigenlijk ook gewoon geld de prullenbak in gooit. Als het om één pot koffie gaat dan valt dit best mee, maar als je er naar kijkt over een heel jaar dan zal het toch veel koffie en dus geld zijn dat je weggooit. Met een koffieautomaat hoef je dit niet te doen, want je kunt altijd verse koffie zetten voor de mensen die bij je op bezoek komen.

Daarnaast biedt een koffiemachine ook nog eens veel variatie. Als een gast geen fan is van koffie dan zou je hem een ander warm drankje aan kunnen bieden, wat bij een normaal koffiezetapparaat natuurlijk niet mogelijk is. Bij zo’n automaat kun je juist veel verschillende koffievariaties aanbieden aan je bezoekers. Natuurlijk behoort de gewone koffie ook tot de mogelijkheden, maar cappuccino en thee is bijvoorbeeld ook mogelijk. Dat waardeert jouw visite sowieso! Overigens zijn dit nog niet eens alle voordelen van zo’n professioneel apparaat. Een andere reden om een koffieautomaat aan te schaffen is vanwege de snelheid waarmee het de koffie klaar heeft voor jouw gasten. Nadat ze op een knopje hebben gedrukt hoeven ze maar een paar seconden te wachten voordat hun warme drankje klaar is.Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement