Numo van aeris winnaar Benelux Office Products Award 2019De bewegende designstoel van aeris (design Andreas Ostwald) overtuigde in de categorie Office Interior de jury van de Benelux Office Product Award 2019.

De nieuwste zitinnovatie van aeris, de bewegende designstoel numo, ontvangt de Benelux Office Products Award 2019 in de categorie Office Interior. De onderscheiding werd op 10 oktober 2019 in het kader van de Benelux Office Night in de Recidence Rhenen in Nederland uitgereikt. De geslaagde combinatie van tijdloos design en een nieuwe bewegingsmechaniek overtuigde de jury, die bestond uit consumenten, de vakpers en kantoorexperts.

"De onderscheiding met de Benelux Office Products Awards bewijst ons eens te meer dat functie en hoogwaardig design elkaar uitstekend kunnen aanvullen. De numo is een eyecatcher en feel-good place in één, op kantoor evenzeer als thuis. Met de flexibiliteit en de vele individuele vormgevingsmogelijkheden van de stoel lijken wij een gevoelige plek te hebben geraakt", benadrukt Dietlind Walger-Hutter, hoofd productontwikkeling bij aeris GmbH.

Super-Combi: beweging en design
aeris numo combineert modern, tijdloos design met een buitengewoon bewegingsmechanisme. Hierdoor volgt de designstoel de natuurlijke bewegingen van zijn eigenaars naar voren en naar achteren en zorgt zo voor positieve schommelingen. Op de numo zit je niet alleen comfortabel, maar ben je ook in beweging, en wel op kantoor, tijdens vergaderingen en conferenties net als thuis aan de eettafel. Dankzij de vijf kleuren- en drie framevarianten zijn ook individuele vormgevingsoplossingen mogelijk. Een verrassend veelzijdige en bewegende designstoel met kwaliteit “made in Germany” die gewoon leuk is.

Onderscheiding van experts voor innovaties uit de kantoorsector
De Benelux Office Products Award bekroont al 15 jaar innovatieve producten voor de kantoorsector in 11 categorieën. De onderscheiding erkent daarmee ontwikkelingen in de branche die het leven en werken op kantoor gezonder en prettiger maken, waardoor de prestaties en het welzijn toenemen.

De numo is verkrijgbaar bij de vakhandel. Meer informatie over de aeris numo is te vinden op www.aeris.de/nl/numo/ en onder meer perscontact.

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement