CARLTON PRESIDENT IN UTRECHT BEMACHTIGT FINALEPLEK NATIONALE MEETING AWARDSHotel Carlton President in Utrecht, onderdeel van Carlton Hotel Collection, heeft onlangs een plek in de finale bemachtigd in categorie L van de Nationale Meeting Awards. Alleen de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap staan in de finale. De winnaars worden op 16 maart tijdens een feestelijk kennisevent bekend gemaakt.

Urban Nature
Bij Carlton President worden gasten continue verrast en geïnspireerd. Invloeden uit de stad (urban) en de natuur (nature) komen samen en creëren een perfecte omgeving voor meetings, events en brainstormsessies. De meeting- en vergaderzalen van Carlton President zijn allen voorzien van de laatste, innovatieve en technologische elementen die aanzetten tot ontmoetingen en het uitwisselen van creatieve ideeën.

“Ultieme team effort”
Het team van Carlton President is ontzettend trots op de finaleplek. “Finalist zijn van de Nationale Meeting Award is voor ons de kers op de taart na een lange periode van vernieuwing en metamorfose van Carlton President. Dit is niet alleen voor mij, maar voor het hele team. Dit is de meest ultieme vorm van team effort die ik in mijn carrière van 30 jaar heb mogen ervaren.” Het hotel heeft momenteel op MeetingReview een score van 9.3.

Over de Nationale Meeting Awards
De Nationale Meeting Awards is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-Vecta en bestaat uit vijf verschillende categorieën die zijn onderverdeeld in de maximale capaciteit in theateropstelling van de grootse zaal van een locatie: categorie S (max. 25 personen), categorie M (max. 100 personen), categorie L (max. 250 personen), categorie XL (max. 500 personen) en categorie XXL (max. 500 mensen).  

 

De winnaar per categorie wordt bepaald aan de hand van de hoogste totaalscore en wordt behaald in drie rondes: nominatie op basis van voordracht door geselecteerde experts uit de branche of op basis van gastervaring, kwaliteitsmeting website en mystery call, en een locatiebezoek door een vakjury. De awards worden dit jaar voor de 5e keer uitgereikt.

 

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement