The Oval Office benoemd tot Leading AgencyThe Oval Office heeft op woensdag 26 februari van IDEA directeur Maarten Schram het keurmerk vignet ontvangen voor livecommunicatie- en eventbureaus. Opdrachtgevers die kiezen voor een IDEA Certified Leading Agency, kiezen voor een deskundige en creatieve partner.

‘We screenen elk aspirant-lid grondig op zaken als financiële stabiliteit, continuïteit en creatief vakmanschap’, aldus Maarten Schram, managing director IDEA. ‘Voor bestaande leden is er een uitgebreide tweejaarlijkse screening. Alleen bureaus die voldoen aan alle voorwaarden, krijgen of behouden het keurmerk.’

‘Het is heel fijn om het nieuwe IDEA-keurmerk toegekend te krijgen. The Oval Office is er trots op al jaren deel uit te maken van de IDEA community en wij vinden het belangrijk dat opdrachtgevers weten waarvoor ze kiezen: kwaliteit, deskundigheid en creativiteit. Dat is precies waar The Oval Office voor staat als livecommunicatie bureau’, aldus Bart van Wanrooij, managing director The Oval Office.

Meer weten over het IDEA-keurmerk: ideaonline.nl/keurmerk 

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement