Uitnodiging: #TeamNoordwijk presenteert de Noordwijk Spelen Een challenge voor body & mindNeem deel aan de eerste editie van de Noordwijk Spelen. Een challenge voor body & mind. Verfrissend met vernieuwende concepten, verrassend met unieke locaties, prikkelend met fysieke uitdagingen en inspirerend met kansrijke ontmoetingen. #TeamNoordwijk nodigt eventprofessionals van harte uit voor de Noordwijk Spelen die op dinsdag 24 maart in Noordwijk plaatsvinden.

Energieke bestemming
Deze eerste editie van de Noordwijk Spelen staat in het teken van inzichten. Over Noordwijk als gezonde en energieke bestemming. Waar de natuurlijke ingrediënten ervoor zorgen dat Noordwijk de officiële status van heilzame zeebadplaats ontvangt. Over bewust omgaan met informatie en bewust zijn van onze omgeving. En over de samenhang van een gezond lichaam met een gezonde geest.

Programma
12.30 uur - Ontvangst, registratie en een gezonde, verkwikkende lunch
NH Conference Centre Leeuwenhorst
13.15 uur - Openingsceremonie met spreker Wouter van Dongen 
Ethische hacker over bewust omgaan met informatie
14.15 uur - Kies een route van het Olympisch Dorp 
Kennis - activiteit - locatie
16.00 uur - De Noordwijk Spelen 
Op het strand van Noordwijk
17.15 uur * - Slotceremonie: inspirerende netwerkborrel - borrel & bites
Nomade Beach House
19.00 uur - Einde
* Vanaf 17.15 uur rijdt er een pendeldienst tussen Nomade Beach House en NH Conference Centre Leeuwenhorst

Openingsceremonie
Wouter van Dongen is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in het IT-security en web development vakgebied. Wouter is afgelopen jaren meerdere malen in de media geweest met betrekking tot geconstateerde beveiligingslekken en issues bij grote bedrijven, banken en publieke instanties. Op inspirerende wijze neemt Wouter ons mee in het leven en de werkwijze van een hacker. Zijn tips & tricks leveren iedereen nieuwe kennis en inzichten op.

Olympisch Dorp
Kies een van de vier routes van het Olympisch Dorp met elk hun geheel eigen thema en invulling, maar allemaal bevatten ze de Noordwijkse trotse en unieke elementen. Alle routes doen meerdere locaties aan en hebben een onderdeel kennis en een activiteit in zich.
Route 1 - Omdenken
Kijk met andere ogen naar duurzaamheid
Route 2 - Innovatie in space
Stap in de ruimte en proef
Route 3 - Bloemen
Ontdek de geheimen van de bol
Route 4 - Thalasso
Ervaar het heilzame van de zee

De Noordwijk Spelen
Op het strand van Noordwijk houden we een strandzeskamp ‘BeachOlympics’, waar we in teams vriendschappelijk strijden om de winst. Maar waar we vooral met elkaar ervaren wat het strand en de zee daadwerkelijk met je doen.

Aanmelden
Bent u verantwoordelijk voor het plannen van vergaderingen, meetings of bedrijfsuitjes? En wilt u zich graag laten inspireren en kennis maken met de zakelijke mogelijkheden van Noordwijk? Meld u zich dan aan voor de eerste editie van de Noordwijk Spelen. Wacht niet te lang, we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Ook interessant voor uw collega of iemand binnen uw eigen netwerk? Doorsturen mag. 

 

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement