Dit zijn de finalisten van de Nationale Meeting Award editie 2020Op maandag 10 februari zijn de vijftig finalisten van de Nationale Meeting Award bekendgemaakt. De komende weken krijgen deze locaties de vakjury over de vloer die uiteindelijk zullen gaan bepalen welke vijf locaties op 16 maart bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport een Nationale Meeting Award krijgen uitgereikt.

Locatiebezoek door jury

De in totaal vijftig locaties die nu nog meedingen naar de award, hebben de afgelopen maanden de eerste twee rondes succesvol doorlopen. De eerste ronde bestond uit het behalen van de hoogste scores op het gebied van gastervaring en ervaring van boekers en een positieve voordracht van meetingexperts uit de branche.

In de tweede ronde kregen de locaties een mystery call van Mystery Review en werd hun website beoordeeld. De vijftig locaties die door zijn naar ronde drie, kunnen de komende weken een bezoek verwachten van de vakjury. De winnaar per categorie wordt bepaald door de hoogst behaalde totaalscore na drie rondes.

Klik hier meer informatie over de uitreiking.

Hieronder tref je per categorie de 10 finalisten van de Nationale Meeting Award editie 2020. Auteur: Nationale Meeting Award

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement