Spaces breidt uit naar Eindhoven in Bloq OfficesNa meerdere vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en binnenkort Utrecht breidt werkplek-aanbieder Spaces ook uit naar Eindhoven. Spaces huurt de centrumlocatie van 3.100 m² in Eindhoven van HighBrook Investors dat het pand voor de opening op 1 juli 2020 uitgebreid renoveert en verduurzaamt. Met de opening van een vestiging in Eindhoven zet Spaces voor het eerst binnen Nederland voet buiten de Randstad.
 
Eindhoven een logische keuze
Onlangs opende Spaces de 300ste locatie in Lissabon. Naast deze internationale ambitie is het uitbreiden naar meerdere regio’s in Nederland ook een ambitie van het Amsterdamse Spaces. Annelou de Groot was als Development Director vanuit moederbedrijf IWG verantwoordelijk voor de huur van deze nieuwe locatie. Zij zegt hierover: “Eindhoven heeft een van de snelst groeiende lokale economieën en de regio staat bekend als broedplaats vanwege haar talloze innovatieve, jonge techbedrijven. Dit maakt de stad een interessante en logische keuze.
 
De Spaces-locatie in Eindhoven biedt ondernemers, freelancers en corporates net als bij alle andere Spaces locaties een inspirerende werkomgeving met privé kantoorruimtes, flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Members hebben daarnaast toegang tot een internationaal netwerk van gelijkgestemde, ondernemende mensen en een maandelijkse kalender met business events, borrels en netwerksessies.
 
Pand met centrale ligging en energielabel A
In de zoektocht naar een geschikte locatie in Eindhoven heeft Spaces gekozen voor Bloq Offices in het centrum, vlakbij het centraal station. Het Spaces-kantoor in Eindhoven opent haar deuren in het meest zuidelijke gebouw aan het spoor van het kantorencomplex gelegen aan Schimmelt 2-48. De centrale ligging vlakbij het station en retail- en horecagelegenheden, de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en voldoende parkeerplekken waren doorslaggevend en bieden een mix die goed past bij de wensen van de beoogde eindgebruikers.
 
CBRE
CBRE Nederland ondersteunt vanuit haar Eindhovense kantoor Highbrook Investors het verhuurtraject. Bart Eerden, Senior Consultant CBRE Eindhoven, zegt: “Wij zijn blij dat we IWG hebben kunnen enthousiasmeren voor deze locatie en Highbrook Investors hebben mogen adviseren met de verhuur aan IWG in een economische aantrekkelijke regio als Eindhoven. Met de komst van Spaces wordt nogmaals benadrukt dat Eindhoven als hart van Brainport absoluut behoort tot de ‘big five’ steden.”

 

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement