Maastricht Convention Bureau breidt netwerk uit met Auberge de SmockelaerMaastricht Convention Bureau (MCB) breidt haar netwerk uit met luxe groepsaccomodaties van Auberge de Smockelaer

Auberge de Smockelaer is per 1 februari een nieuwe partner van MCB. Auberge de Smockelaer beschikt over diverse luxe groepsaccomocaties midden in de Euregio. Vorige week werd Auberge de Smockelaer nog voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Beste Trainingslocatie van het Jaar’ door MEETINGS Magazine. MCB kondigt dan ook met trots aan dat zij Auberge de Smockelaer met hun prachtige en unieke groepsaccommodaties, per 1 februari, aan haar netwerk heeft toevoegt als nieuwe partner.

Auberge de Smockelaer is een geliefde locatie en wordt zeer gewaardeerd door de bezoekende bedrijven. Door de goede ligging, midden in de Euregio, is Auberge de Smockelaer de ideale ontmoetingsplaats om zakelijke resultaten te boeken of om een zakelijk succes te vieren. Gelegen in de unieke en groene omgeving van het Heuvelland heeft het een ontspannen karakter.

Alle accommodaties zijn als het ware grote vakantiewoningen die je als groep compleet tot je beschikking hebt. Dus geen andere gezelschappen op dat moment. Ideaal voor een bedrijf of afdeling die een soort mini-congres, training of event wil organiseren. Gasten van Auberge de Smockelaer worden volledig ontzorgd, zoals u wellicht zou verwachten in een hotel.

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement