Uitreiking Nationale Meeting Award: meld je nu aan!Op 16 maart worden voor de 5e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; de onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Thema van het event is verduurzaming.

Voorafgaande aan de award uitreiking kun je deelnemen aan een inhoudelijk en interactief kennisprogramma, bestaande uit een keynote van André Nijhof, Professor Sustainable Business and Stewardship aan Nyenrode en vier powertalks over (quick wins in) verduurzaming. Er zijn twee rondes, dus je kan aan twee van de vier powertalks deelnemen. Verdere informatie volgt!

Programma
  • 14.00 – 14.30 uur: Inloop en registratie
  • 14.45 – 17.00 uur: Keynote speaker prof. dr. Nijhoff en vier powertalks
  • 17.00 – 20.00 uur: Netwerkborrel, walking dinner en awardshow.
  • Aansluitend is het mogelijk na te borrelen in de hotelbar beneden.

Praktische info
Wat: Nationale Meeting Award 2020
Wanneer: 16 maart 2020
Waar: Novotel Amsterdam Airport Schiphol
Bereikbaarheid: Gezien het duurzame karakter van deze bijeenkomst, wordt gebruik van OV en/of carpoolen aanbevolen. Mocht je toch met de auto komen, dan zijn de parkeerkosten €14,88 per 24 uur o.b.v. beschikbaarheid.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor het event.

Kosten
Genomineerde locaties ontvangen twee vrije toegangskaarten. Alle overige kaarten kosten €49,00 per persoon voor het gehele programma. CLC-VECTA leden en corporate eventmanagers (dus geen banquetingmanager, eventmanagers van congres- en vergaderlocaties e/o afgeleiden daarvan) hebben vrije toegang.

Annulering / No-show
Bij annulering binnen 48 uur voor het event wordt er achteraf een factuur ad. € 49,00 p.p. verstuurd. Het betreffende bedrag zal dan aan een nader te bepalen duurzaam doel worden overgemaakt. 

Auteur: Nationale Meeting Award

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement