Cvent kondigt partnerschap aan met HSMAI Region EuropeCvent, een toonaangevende leverancier van vergaderingen, evenementen en gastvrijheidstechnologie, heeft zijn samenwerking met HSMAI (de Hospitality Sales and Marketing Association International) Regio Europa aangekondigd. Via het tweejarige partnerschap biedt Cvent oplossingen van wereldklasse voor meer dan 75 kleine en grote evenementen georganiseerd door de Vereniging in Europa. De grotere HSMAI-evenementen omvatten de HSMAI Meeting en Event Exchange en hun Awards in Scandic Fornebu Hotel in Noorwegen, en de jaarlijkse HSMAI Europe ROC en hun HSMAI Awards; dit jaar in het Savoy Hotel in Londen op dinsdag 28 januari.
 

HSMAI Region Europe zal het uitgebreide technologieplatform van Cvent gebruiken, waaronder:

-OnArrival HSMAI Europe-evenementorganisatoren zullen OnArrival gebruiken om deelnemers naadloos in te checken, onsite registratie te stroomlijnen, naambadges on-demand af te drukken en snel betalingen te doen via bemande of zelfbedieningskiosken.
-Social Tables Met Social Tables zullen HSMAI Europe-evenementorganisatoren schaalbare diagramsoftware gebruiken met visuele zitoplossingen voor realtime samenwerking tussen haar planners, leveranciers en evenementpersoneel, zodat ze de evenementruimte beter kunnen visualiseren en de perfecte locatie kunnen selecteren.

Cvent-afspraken
Met Cvent-afspraken kunnen bezoekers van HSMAI-evenementen vooraf vergaderingen boeken met klanten, prospects en collega-leden voordat ze een show of conferentie bijwonen, waardoor afgevaardigden het aantal persoonlijke vergaderingen bij elk evenement kunnen maximaliseren.

Naast het bieden van oplossingen voor evenementenbeheer, zal Cvent nauw samenwerken met HSMAI om unieke inhoud te leveren en exclusieve gastvrijheidsindustrie-inzichten te delen met bijna 3.000 Europese leden en de verbintenis van de vereniging verder te ondersteunen om bedrijven voor de hotel-, evenementen- en reisbranche te laten groeien. en hun partners. HSMAI zal gebruik maken van inzichten in wereldwijde sourcingtrends van het Cvent Supplier Network, 's werelds grootste online marktplaats die organisatoren van evenementen verbindt met locaties, waardoor elk jaar meer dan USD $ 16 miljard wordt gewonnen. Met deze inzichten en aanvullende eigendomsgegevens verzameld via Cvent's pakket van oplossingen voor leveranciers en locaties, biedt HSMAI haar leden een unieke kijk op belangrijke trends die van invloed zijn op de horecaruimte.

“Na jarenlang op nationaal niveau in Europa actief te zijn geweest, werd HSMAI Region Europe eind 2015 een echte PAN-Europese organisatie. Hun Europese kantoor werd eind 2018 verplaatst naar Londen. Deze belangrijke en geweldige beslissing heeft geleid tot tot een snelle groei binnen Europa. De samenwerking met Cvent zal bijdragen aan onze verdere groei en ontwikkeling en zal ons allebei ten goede komen, en vooral de horeca zelf. We zijn erg blij met onze geweldige nieuwe partner ”, zegt Ingunn Hofseth, president & CEO van HSMAI Region Europe.

"Vanaf het begin van de besprekingen met HSMAI konden we zien dat dit partnerschap een natuurlijke combinatie was", zegt Graham Pope, hoofd van Europa voor Cvent Hospitality Cloud. “Cvent is, net als HSMAI, toegewijd aan het ondersteunen van de horecasector bij elke stap van zijn bedrijfscyclus en zorgt ervoor dat het de juiste tools en educatieve en commerciële inzichten heeft om de zakelijke kansen van MICE te transformeren en te maximaliseren. Dit is een zeer opwindende samenwerking en we kijken ernaar uit om HSMAI te ondersteunen terwijl het zijn ledenaantal blijft uitbreiden en zijn programma voor industriële evenementen in heel Europa verbetert."Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement