Event Park Amsterdam zet Haarlemmermeer op de kaart tijdens IBTMEvent Park Amsterdam, het Convention Bureau van de regio Haarlemmermeer, was tijdens IBTM World in Barcelona zeer succesvol in het promoten van Haarlemmermeer als vergader- en evenementlocatie. Intussen zijn er al meer dan tien aanvragen binnen.

Tijdens IBTM World (19-21 november) in Barcelona vestigde Event Park Amsterdam met succes de aandacht van de bezoekers op de voordelen van een vergadering of evenement in de nabijheid van Amsterdam en Schiphol. Internationale meeting-, congres- en eventplanners bezoeken jaarlijks deze op dit vakgebied toonaangevende beurs.

Floris Licht, voorzitter van Convention Bureau Event Park Amsterdam: “Het feit dat er binnen enkele weken al meer dan tien serieuze ‘requests for proposals’ liggen, toont wel aan hoe aantrekkelijk Haarlemmermeer is als locatie voor bedrijven, organisaties en beurzen. Als Event Park Amsterdam vullen wij deze aanvragen nu serieus verder in. 2020 belooft dus alvast een jaar van groei te worden. En ik denk dat het zeker niet stopt bij deze eerste batch aanvragen.”

Event Park Amsterdam
Event Park Amsterdam heeft 35 partners in de regio Haarlemmermeer, waardoor er voor elke gelegenheid of groepsgrootte een geschikte vergader- of evenementlocatie te vinden is. De locatiescouts en eventmanagers van Event Park Amsterdam brengen de wensen van de klant in kaart om daarna op zoek te gaan naar het perfecte hotel, restaurant of andere locatie. Desgewenst kunnen zij ook helpen met de organisatie van een event.

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement